Foto: DELFI

Okartes skatuves spēcīgās balss īpašniece Sabīne Berezina (attēlā kopā ar Pujātu) pēdējā laikā pārsteidz šova fanus, kļūstot arvien slaidāka un skaistāka. Sabīne atklāj: viņa izgudrojusi efektīvu un viegli ievērojamu tievēšanas metodi, un nu to pielieto arī Sandija.

"Nedēļas laikā man izdevās nomest trīs kilogramus, un es sapratu, ka jāturpina. Principi, ko ievēroju, ir ļoti vienkārši - pēc sešiem vakarā nedrīkst ēst, var tikai dzert ūdeni, bet pa dienu ēst var visu, ko grib, tikai pa druskai un ik pēc pusotras, divām stundām. Protams, ļoti svarīgi to visu apvienot ar vingrošanu," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Sabīne.

Uz lielajām pārmaiņām viņu iedvesmojusi arī Okartes skatuves trenere Kristīne, kura paslavējusi meiteni par rezultātiem un neskopojas ar padomiem. Liels nopelns Sabīnes figūras uzlabošanā ir arī viņas vadītajām rītarosmēm.

"No rīta izdzeru glāzi ūdens un tad dodos vingrot. Pēc tam ēdu brokastis; šajā ēdienreizē atļaujos visai daudz - omleti, maizītes, kafiju. Ap pusdienlaiku uzkožu kādu našķi, piemēram, šokolādi, tad kopā ar citiem ēdu pusdienas, pavisam nelielu porciju.

Ap pussešiem ēdu vieglas vakariņas: kellogus, jogurtu vai maizītes, bet pēc sešiem vairs neēdu - dzeru tikai ūdeni," savu ēšanas režīmu atklāj Sabīne. Meitene atklāj, ka šova sākumā svērusi 68 kilogramus, bet nu notievējusi līdz 60, piebilstot, ka, protams, savs nopelns esot stresam, kas valda šovā. Jaunā dziedātāja turpinās tievēt.

"Mans mērķis ir kādi 55, 56 kilogrami. Tas, kas man pašai visvairāk traucē, ir tieši riepa, mans peldriņķis kā smejos. Tuvojoties vasarai, gribas, lai puncis smuks. Ļoti daudz tur palīdz skriešana, bet te jau tas nav iespējams. Kā tikšu ārā, atsākšu skriet," ieceres atklāj Sabīne.

Ar savu piemēru Sabīne iedvesmojusi tievēšanai arī Sandiju Vīganti, kura nedēļas laikā jau atbrīvojusies no trim kilogramiem, un nu 72 kilogramu vietā sver vien 69.

"Sandija jau iepriekš mēģināja notievēt, bet nu ir, kas viņu motivē - viņa zina, ka, ja ēdīs pēc sešiem, dabūs pa pirkstiem. Atzīšos, es dažreiz pati pa kluso vakarā apēdu kādu gabalu tortes, bet nav tā, ka ļoti prasītos.

Domāju, ka arī mans kuņģis ir sarāvies - piemēram, pusdienās es apēdu vienu kartupeli un pusi cīsiņa, un man paliek slikti. Agrāk mierīgi varēju apēst visu porciju. Neēdu vairs arī picas un citas neveselīgas lietas," priecājas Sabīnes.

Meitenes izskata izmaiņas pamanījis arī viņas draugs Kristaps Pujāts, kuram gan simpātiskā meitene patīkot neatkarīgi no tā, cik viņa sver.

"Pujāts jau sūdzas, ka man vairs neesot mīlas rokturīšu, kuros ieķerties. Kā viņš man ķeras sānos, tur uzreiz ir ribas. Viņam patika arī mani apaļumi - tievēt es sāku, jo pati tā gribēju," skaidro Sabīne.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!