Foto: Mango

Pirms mēneša telekompānija LNT uzsāka talantu šova Okartes skatuve demonstrēšanu, un šajā laikā jaunieši šova telpās paguvuši ne tikai atrādīt savas muzikālās dotības, bet arī skatītājus izklaidēs ar dažādām mīlas dzīves peripētijām.

Inga un Nauris/Ivars

Jau neilgi pēc šova sākumā kopmītnēs tika izteikts bildinājums un svinētas "kāzas" - gredzentiņus mija grupas Kā viens dalībniece Inga Karpiča un Nu un pārstāvis Nauris Brikmanis.

Tiesa, Inga vēlāk pauda nožēlu par notikušajām kāzu svinībām, jo tagad meitenes sirdi izdevies iekarot viņas grupas biedram - atraktīvajam un ļoti pļāpīgajam Ivaram Kļaviņam. Abi jaunieši par savām attiecībām gan runā izvairīgi, bet viņu priekšnesumi svētdienu koncertos pēc abu pārējo grupas biedru aiziešanas kļuvuši īpaši romantiski.

Kikī un Didzis Bordo

Par vienu no apspriestākajiem mīlas stāstiem šovā kļuvušas grupas Zvaigžņu zagļi dalībnieces Kikī jeb Kristīnes Pāžes un nu un dalībnieka Didža Bordo (abi attēlā) meņģēšanās - lai gan ne viens, ne otrs savas jūtas nav publiski apstiprinājis, abi pieķerti, bučojoties tumšajā gaitenī, kā arī citādi izrādot savas simpātijas, piemēram, kādu nakti Didzis bija nolēmis meiteni izklaidēt, viņu kutinot.

Anete un Elvis

Patiesākā mīlas pārīša titulu no talantu šova dalībniekiem noteikti ir pelnījuši grupas Jātnieki dalībniece Anete un viens no apvienības nu un puišiem Elvis - kamēr citi savas jūtas dzenas demonstrēt kameru priekšā, šo jauniešu attiecības veidojušās klusi un mierīgi, bez liekas uzmanības pievēršanas.

Tā kā gan Anete, gan Elvis ir no attiecībām brīvi, viņu dabiski uzplaukušajām jūtām, arī izejot no šova telpām, nekādiem šķēršliem nevajadzētu rasties, un, spriežot pēc abu mīlnieku izteikumiem, viņi savas attiecības, kas šovā lielākoties izpaužas kā stundām ilgas sarunas, vēlas turpināt arī nākotnē.

Šķīstie un uzticīgie

Ārvalstu televīzijas šovos ne reizi vien skatītāji izklaidēti arī ar dalībnieku pikantām nodarbēm, bet uz jautājumu, vai pašmāju šova skatītājiem ir cerības savos televizoru ekrānos ieraudzīt arī kādu pikantāku ainiņu, šova producente Ilze Jansone sarunā ar izklaides portālu Mango atbild izvairīgi.

"Protams, visādi var gadīties, bet šādas lietas ir grūti prognozēt. Jā, dalībnieki ar katru brīdi vairāk šova telpas izjūt kā mājas un pie kamerām jau ir gandrīz pieraduši, bet viņi visi ir reāli domājoši cilvēki," skaidro Jansone.

Daži no šova dalībniekiem jau iesākumā skaidri likuši saprast, ka šovā viņi attiecības neveidos - Māra Katarska no grupas 4 vēji labprāt ļaujas koķetēšanai ar citiem šova dalībniekiem, bet ārpus šova viņu gaida draugs - populārā dziedātāja Igo jaunākais dēls Dāvids.

Tāpat uzticību savam draugam vēlas saglabāt Marta no Zvaigžņu zagļiem, kurai kā atgādinājums par ārpus šova telpām esošo puisi pie gultas novietots viņa fotoattēls.

Galerijā: ieskats spilgtākajos talantu šova ikdienas un svētdienas koncertu mirkļos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!