Foto: Mango

Par enerģijas vampīriem mēdz dēvēt tos cilvēkus, kuri apkārtējiem uzliek savu problēmu slogu, tādējādi izsūcot no viņiem visu pozitīvo enerģiju un nemanāmi nogurdinot līdz spēku izsīkumam -  krīzes laikā, kad sabiedrībā valda spriedze par iespējamiem nākotnes scenārijiem, enerģijas vampīri ir savairojušies.

Pašmāju aktrise Santa Didžus (attēlā) sarunā ar izklaides portālu Mango atklāj, ka viņa spējot zibenīgā ātrumā atklāt enerģijas vampīrus un cīņā ar tiem izmanto nopietnāko ieroci - norobežošanos. 

Aktrise norādīja, ka viņa enerģētisko vampīrismu uztverot vienkārši: "Ir cilvēki, ar kuriem man patīk būt kopā, un ir cilvēki, ar kuriem nepatīk. Es enerģijas vampīrus atšifrēju ļoti ātri, bet, kad sastopos ar kādu no viņiem, es ātri noslēdzos un norobežojos."

Uz jautājumu, vai viņas tuvo cilvēku lokā ir kāds enerģijas vampīrs, aktrise atbildēja noliedzoši. "Manā paziņu lokā nav tādu cilvēku, ar kuriem būtu nepatīkami būt kopā. Darba sakarā reizēm ir nācies ar tādiem saskartiem, bet es izvēlos neturpināt sadarbību ar tādiem cilvēkiem".

Runājot par sabiedrībā valdošo spriedzi, arī Didžus atzina, ka ir sagurusi no nodokļu celšanām, pabalstu griešanām un citiem valdības uzliktajiem slogiem.

"Es uzskatu, ka kļūda izdarīta jau pašā pamatā - aizņemoties, veidojot budžetu. Ja visiem ir jāmaksā lielāki nodokļi, lai atmaksātu parādu, tas nav pareizi," savu nostāju skaidroja aktrise un piebilda, ka tādēļ, lai dzīvotu, nevis eksistētu, viņa ļoti daudz strādājot, kā dēļ cieš viņas ģimene.

"Galvenais jau ir tas, ka neviens nav uzņēmies vainu, neviens nav pateicis "esmu vainīgs"," ar saklausāmām skumjām esošo situāciju valstī un iepriekšējo valdību paveikto komentēja Didžus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!