Foto: Mango
Nedēļas sākumā medijus pāršalca ziņa, ka populārais britu mūziķis Eltons Džons kopā ar savu dzīvesbiedru adoptējuši mazuli, kuru viņiem pasaulē laidusi surogātmāte, un tas atkal sabiedrībā uzkurināja interesi un viedokļu izteikšanu par to, vai homoseksuāliem pāriem piedienas audzināt bērnus.

Pašmāju dziesminieks Kaspars Dimiters (attēlā), vērtējot Eltona Džona un citu "smagi slimo izbijušo vīriešu adopcijas" lietas, izklaides portālam Mango sniedz nelielu atskatu uz vēsturiskajām kopsakarībām.

"Tas, ka tieši pederasts Eltons izspēlē šo Ziemassvētku "zilo brīnumu", ir signifikanti. Normāli naturāli Londonu sen dēvē par rietumu Sodomu. Homoseksuālisms ir viens no veidiem, kā iznīcināt cilvēci," uzskata Dimiters un mūziķa rīcību raksturo kā "Sātana dāvanu atlikušajiem pāris normālajiem Anglijas kristiešiem Kristus Piedzimšanas svētkos".

"Anglosakši vienmēr bijuši kolonizatori. Modernajos laikos viņi to dara ar perversām ideoloģijām, pieradināšanu pie izklaidēšanās (vecmodīgās koncentrēšanās vietā), dzīšanos pēc nedabiskas labklājības, bet galvenokārt ar narkomānijas izplatīšanu. Afganistānā pēc koalīcijas spēku iebrukuma narkofermu produkcija palielinājusies 40 reižu.

Anglosakši nevēlas redzēt spēcīgas un vairoties spējīgas Eiropas nācijas un valstis. Viņi ienīst visu, kas spējīgi būt par tiem varenāki. Arī imigrantu iepludināšana notika ar mērķi, lai iznīcinātu tradicionālo Eiropas tautu ticību un kultūru," uz kopsakarībām norāda dziesminieks.

"Tieši Anglija un tās māsu denominācijas Amerikā ir tās, kur par bīskapiem un pastoriem darbojas atklāti geji un lesbietes. Pēc klasiskās kristietības vērtējuma, tas ir sātanisms. Arī visi pedofilijas skandāli katoļu pasaulē galvenokārt nāk no anglosakšu zonām," novērojis Dimiters.

Tiesa gan, viņš arī atzīst, ka vairāk par Eltona Džona "dāvanu" Ziemassvētkos viņu pārsteidzis pāvesta akceptētais akrobātu priekšnesums, un Dimiters ir neizpratnē par to, ka pat pāvests vairs nevar iztikt bez publiskas muskuļotu un labi koptu vīriešu izģērbšanās visa Vatikāna priekšā.

"Vairs pat nemēģinu iekaukties: "Kas notiek ar pasauli?". Vienkārši to piefiksēju. Cilvēki ļaujas šiem kārdinājumiem, šīm agresīvi perversajām pārmaiņām pilnīgi visās jomās. Cilvēki ļaujas, lai viņus izčakarē gan galvā, gan maciņos, gan citādi, un viņus arī izčakarē. Ar letiņiem ir visbēdīgāk. Ne tikai ļaujamies, izmirstam, bet arī aizbēgam. Uz kurieni? Uz to pašu Angliju," skumji smaidot, norāda dziesminieks.

Dimiters izsaka bažas par to, kas notiks ar mūsdienu sabiedrību, ja tādu vīriešu, kuri dzīvo viendzimuma attiecībās un audzina bērnus, kļūs aizvien vairāk.

"Iedomājos, kā starp diviem spalvainiem večiem gultā guļ mazs bērniņš. Veči pakniebjas, pakoķetē. Bērniņš to redz, pieņem kā normu un labākajā gadījumā izaug par geju un lesbiešu tiesību aizstāvju kustības ideologu, jo "mīl" savus "vecākus", kas viņu nav ne taisījuši, ne perējuši," skatu nākotnē sniedz Dimiters.

Viņš arī norāda, ka pats jēdziens "surogātmāte" apzīmogo jaundzimušo pasūtījumu par surogātbērnu, bet "abus spalvainos večus" - par surogātvecākiem.

"Kaut kas tāds iespējams tikai surogātsabiedŗibā, surogātvalstīs, surogāttautās. Normālā sabiedrībā tādas parādības dabiski tiktu izolētas, ierobežotas. Taču sliktākā ziņa par šī surogātbērna likteni var izrādīties tā, ka abi spalvainie veči savu surogātatvasi vienā brīdī vienkārši sāks seksuāli izmatot. Bērns arī to uztvers kā normālu parādību un par tādu izmantoto rumpi arī izaugs. Neko nevienam nepārmetot, jo nemaz nezinās, ka var būt arī citādāka bērnība un citādākas attiecības ar tēti A un tēti B," skumji secina Dimiters.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!