Foto: Mango

Populārā pašmāju dziedātāja Ella jeb Elīna Fūrmane (attēlā) kārtējo reizi ļāvusies jaunam izaicinājumam – viņa piekritusi pozēt vīriešu iecienītā žurnāla Playboy fotosesijā.

To, kāds izdevies fotosesijas rezultāts, žurnāla lasītāji varēs novērtēt jau tuvākajā laikā, bet internetā publicēts video, ko veidojis Ellas viens no labākajiem draugiem, dziedātājs Markus Riva, ļauj ielūkoties pikantās fotosesijas aizkulisēs.

Par to, ka Ellai nav iebildumu pret pozēšanu kailai, varēja pārliecināties jau pirms aptuveni sešiem gadiem - toreiz šova Talantu fabrika jauniņā dalībniece sadarbībā ar mīļoto vīrieti Miku Ozoliņu tapušajā videoklipā dziesmai Vēlreiz kaila vārtījās ziedlapiņās.

Gadu gaitā dziedātāja Ella kļuvusi par vienu no iecienītākajām žurnālu vāku modelēm no Latvijas šovbiznesa sieviešu vidus - viņas foto ne reizi vien rotājis vīriešu iecienītā žurnāla Klubs lapas un citus izdevumus, kā arī greznojis sieviešu žurnālus.

Tiesa gan, gozēšanās pašmāju glancēto žurnālu lapaspusēs Ellai ne vienmēr beigusies veiksmīgi - šī gada sākumā "polittehnologs" Jurģis Liepnieks pēc tikšanās ar dziedātāju, lai veidotu interviju žurnālam Santa, nāca klajā ar paziņojumu, ka ar Ellu nav par ko parunāt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!