Pirms šova Eirovīzija 2012 fināla sarosījušies arī bukmeikeri, kuri uzvaru šajā gadā prognozē Zviedrijas pārstāvei Lorīnai (attēlā), kura izpildīs dziesmu Euphoria, otro vietu varētu ieņemt Itālijas dziedātāja Nina Dzilli, bet trešajā saskaņā ar prognozēm paliks udmurtu vecmāmiņas no Krievijas.

Dažādu valstu bukmeikeri pirmās trīs vietas ierindo dažādā secībā, tomēr vairumā gadījumu prognozē uzvaru tieši Zviedrijai. Vēl starp potenciālajām uzvarētājām tiek minētas dziesmas no Lielbritānijas, Dānijas, Serbijas un Īrijas.

Eirovīzija 2012 no 22. līdz 26. maijam norisināsies Azerbaidžānas galvaspilsētā Baku, un Latviju tajā pārstāvēs dziedātāja Anmary. Ceturtdien notikušajā preses konferencē viņa teica, ka "godam pārstāvēs Latviju un ļoti vēlētos izkļūt no pusfināla".

Protams, arī Anmary ir cerības, jo bukmeikeru prognozes ne vienmēr piepildās - piemēram, pagājušajā gadā visai pārliecinošu uzvaru solīja Francijai, taču rezultātā triumfēja Azerbaidžānas pārstāvji.

Marokāņu izcelsmes dziedātāja Lorīna (īstajā vārdā - Lorine Zineb Noka Talhaoui) šobrīd ir 28 gadus veca, un Zviedrijā populāra kļuva 2004. gadā, turklāt tieši tādā veidā, kā mūsdienās gandrīz visi kļūst par zvaigznēm - piedaloties televīzijas talantu šovā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!