Foto: Mango

Skaistā latviešu dziedātāja Ella jeb Elīna Fūrmane (attēlā) kārtējo reizi fotografējusies pikantā foto sesijā – šoreiz viņas tvirtais ķermenis redzams žurnāla Playboy augusta numura lappusēs, un intervijā žurnālam dziedātāja pastāstījusi arī par dažiem savas intīmās dzīves aspektiem.

"Nekad neesmu mēģinājusi [vienas nakts attiecības]. Man vīrietis ir jāiepazīst tuvāk, tikai tad varu domāt par kaut ko vairāk. Sākumā tās ir sarunas, laiks kopā, iepazīšana, pieslīpēšanās, un tikai tad, iespējams, var notikt tas. Es lepojos, ka man nav bijuši vienas nakts sakari," intervijā žurnālam stāstījusi Ella.

"Esmu attiecību cilvēks. Kad man ir otra puse, ir fiziskā tuvība; kad otras puses nav, nav arī tuvības," skaidrojusi Ella, piebilstot, ka pati kā sieviete sākusi justies vien pirms diviem gadiem, kad viņas vīrietis licis Ellai justies kā sievietei.

"Katras sievietes dzīvē vīrietim ir liela nozīme. Un visi šie mūsdienu meli - man nevienu nevajag, varu iztikt pati, jo esmu neatkarīga - ir kā kliedziens: lūdzu, nāc man palīgā, es tevis alkstu!" - secinājusi Ella.

Runājot par tuvāko desmit gadu plāniem, dziedātāja ir pārliecināta, ka aizvien nodarbosies ar to pašu klubu biznesu un turpinās dziedāt, vienīgi nākotnē tas būšot nevis Dstyle, bet gan kāds liels izklaides klubs ārzemēs. Pēc desmit gadiem Ella būšot precējusies un kļuvusi par māmiņu, iespējams, tieši meitiņai, ko Ella ļoti vēlētos.

Izklaides portāls Mango jau ziņoja, ka pirms žurnāla iznākšanas video fragmentus ar pikantās foto sesijas aizkulisēm izplatīja viņas draugs - dziedātājs Markus Riva, kurš pats arī bija filmējis Ellas erotisko sesiju Playboy žurnālam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!