Foto: F64

Lai gan jauno izpildītāju konkursa Jaunais vilnis 2012 galvenais uzdevums ir atrast jaunus un talantīgus izpildītājus, krietni vien lielāka vērība šajā nepilnu nedēļu garajā pasākumā tiek pievērsta dalībnieku un viesu tērpiem, aksesuāriem un citām ārišķībām.

Liela daļa Jaunā viļņa viesu ne tikai ieradušies palūkoties, kā uzcirtušās Krievijas šovbiznesa zvaigznes, bet arī izradīt savas modīgās štātes - atklāšanas koncertā, kas ir viens no apmeklētākajiem festivāla vakariem, pie garderobes bija padomājušas gan sabiedrībā zināmas personas, gan vienkārši viesi.  

Ar gana pikantu tērpu Jaunā viļņa atklāšanas dienā izcēlās arī mūsu dziedātāja Samanta Tīna - viņa Dzintaru koncertzālē ieradās melnā tērpā ar dziļu muguras izgriezumu, daudziem radot jautājumu, vai meitene šajā dienā maz uzvilkusi apakšveļu.

To, ka dziļi tērpu šķēlumi un izgriezumi vēl joprojām ir viena no vasaras modes aktualitātēm, apliecināja arī daudzu citu daiļā dzimuma dāmu tērpi, kuros, kā jau ierasts, Jaunā viļņa laikā dominē gaiši un koši toņi, kā arī zelta un sudraba krāsas.

Galerijā: ieskats konkursa Jaunais vilnis 2012 atklāšanas koncerta viesu rindās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!