Krievijas lielāko krūšu īpašniece – modele un aktrise Irēna Ferrari (attēlā) – kārtējo reizi savu krūšu dēļ nonākusi mediju uzmanības lokā. Šoreiz avioreisa Maskava – Cīrihe laikā modele iekļuvusi nepatīkamā incidentā un nolēmusi tiesāties ar šveiciešu aviokompāniju.

Pirms nedēļas lidojot uz Šveici, lidmašīna iekļuva turbulences zonā, un Irēna ar krūtīm atsitās pret priekšējā krēsla atzveltni. Silikona krūtis nostrādāja kā drošības spilvens, turklāt, pēc mediķu vārdiem, ja nebūtu milzīgo krūšu, Irēna šobrīd atrastos slimnīcā ar lauztām ribām.

Incidentā Irēna tikusi cauri ar zilumiem un nopietnu kreisās krūts plīsumu, tomēr pēc konsultācijas ar ārstiem un juristiem modele nolēmusi ar aviokompāniju tiesāties. Pēc viņas vārdiem, traumu izraisījusi pārmērīgā šaurība lidmašīnā, tāpēc pieprasītās morālās un fiziskās kompensācijas apmērs ir 100 000 eiro.

Jāpiezīmē, ka šī nav pirmā reize, kad Irēna iekļūst līdzīgos incidentos. Piemēram, pirms gada ceļā uz Losandželosu augstā spiediena dēļ viņas krūtis pārplīsa pilnībā un sieviete pat zaudēja samaņu. Pēc nosēšanās amerikāņu mediķi par aviokompānijas līdzekļiem viņai izņēma vecos implantus un ievietoja jaunus.

"Silikona krūtis - tas vienmēr ir milzīgs risks," kādā intervijā stāstīja šobrīd 29 gadus vecā Irēna. "Tomēr es šo risku izvēlējos apzināti. Es ieliku vislielākos implantus, kādi vien iespējami, lai būtu slaidāks viduklis, izņēmu vairākas ribas, ar silikonu piepumpēju pakaļu, izlaboju deguna formu, palielināju lūpas. Tas ir ļoti sāpīgi, bet es eju uz tādiem upuriem, lai patiktu vīriešiem."

Irēna Ferrari dzimusi Iļjinogorskā, netālu no Ņižņijnovgorodas. Agrāk viņas vārds bija Irina Macino, bet savu pseidonīmu viņa izvēlējusies par godu Lolo Ferrari - šobrīd jau mirušai modelei un pornozvaigznei, kura 1999. gadā iekļuva Ginesa rekordu grāmatā kā pasaules lielāko krūšu īpašniece.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!