Foto: Mango

Šovā Okartes skatuve skandalozu slavu ieguvušais Ivars Kļaviņš (attēlā) pēc kāda nepatīkama atgadījuma, kad fani piedzirdījuši viņu ar dzērieniem, kuros, iespējams, iebērts kāds apreibinošs pulverītis, izlēmis, ka laiks atbrīvoties no kaitīgajiem ieradumiem un pievērsties boksam.

"Esmu pieņēmis lēmumu vairs nedzert un nepīpēt. Tāpat jau neesmu nekāds dzērājs, taču sanāca pamatīgi piedzerties pēc Okartes skatuves tūres koncerta Liepājā. Tur fani un nepazīstami cilvēki uzsauca man kokteilīšus, un likās - nu, kāpēc neiedzert?

Tagad man šķiet, ka kāds manam dzērienam piebēra kādu pulverīti, jo izdzēru vien septiņus šotus, bet vakara beigas neatceros. No rīta pamodos, un man bija tik sūdīgi - nu, nevar tas būt no tiem septiņiem šotiem! Sapratu, ka pietiek lietot alkoholu - man nav vajadzīgas tādas sajūtas," sarunā ar izklaides portālu Mango par lēmumu stāsta Ivars.

Savukārt aktīvi smēķēt viņš sācis tieši šova laikā. "Tur, iekšā, jau nebija, ko darīt, un dienas lielākais prieks bija sagaidīt, kad beigsies tiešraide un varēs iet uz būri uzsmēķēt. Sāku pīpēt gandrīz paciņu dienā, bet smieklīgākais ir tas, ka pats nekad nepirku cigaretes.

Mēneša laikā esmu nopircis labi ja trīs paciņas, citādi visu laiku streļīju. Tas ir vienkārši - ej pa ielu, un paprasi kādam cigareti, tikai viens no 20 atteiks. Smejos, ka esmu atmetis cigarešu pirkšanu, tagad jāatmet pati pīpēšana," stāsta talantīgais puisis.

Noturēties bez smēķēšana Ivaram gan esot grūtāk, jo īpaši tāpēc, ka draugi ir smēķētāji un aicina arī Ivaru iet sapīpēt, taču puisim stimulu dod arī tas, ka viņš iecerējis atgriezties sportā, kas ar smēķēšanu nav savienojams.

"Esmu iecerējis atgriezties boksā - man tagad tikai jāatgūst forma," plānus atklāj Ivars. Jauno gadu viņš uzsācis, aktīvi menedžējot savas muzikālās lietas, kā arī meklē darbu pārdošanas sfērā, jo šova laikā paņēmis vairākus ar īsziņas palīdzību iegūstamos kredītus un nu laiks nokārtot parādus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!