Svētdien, 10. aprīlī, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta darbiniekiem bija jāsaskaras ar Latvijā visai neikdienišķu gadījumu - Dubultu dzelzceļa stacijā pa elektrovilciena jumtu pastaigājās kāds krietni iereibis vīrietis.

Kā izklaides portālam Mango pavēstīja VUGD preses pārstāve Inga Vetere, uz braucoša vilciena jumta guļošo pārgalvi pamanījis vilciena mašīnists, kurš uzreiz vilcienu apturējis un izsaucis glābējus.

Kad tie ieradušies, iereibušais vīrs gan izrādījis dzīvības pazīmes, tomēr ar viņu nav bijis iespējams sazināties, jo vīrietis bijis pamatīgā alkohola reibumā.

Kad vīrs nedaudz atskurbis, viņš sācis pa vilciena jumtu skraidīt, un Latvijas Dzelzceļa pārstāvjiem vajadzējis pat vilcienu atslēgt no elektrības, lai glābēji varētu dīvainim piekļūt, tomēr pēc neilgām pārrunām vīrietis labprātīgi nokāpis no vilciena jumta pa ugunsdzēsēju kāpnēm.

Vetere tāpat pastāstīja, ka arī citi uz grādīgām dzirām kāri vīri izmantojuši pagājušās nedēļas nogali dažādiem "varoņdarbiem" - piemēram, Ērgļu novada Jumurdas pagastā kāds šoferis applūdušā vietā zemē iestigušu auto pametis ar tajā esošu krietni iereibušu pasažieri, kuru uz automašīnas aizmugures sēdekļa vēlāk atraduši glābēji.

Video iespējams vērot pārgalvīgo vīrieti, kurš svētdienu pavadīja guļot uz vilciena jumta un skaidrot pa to.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!