Foto: LETA

Populārais pašmāju basketbolists Kaspars Kambala (attēlā) aizvadītajā nedēļā pāris dienas viesojās Latvijā – dzimtenē viņš bija ieradies kopā ar savu mīļoto sievieti, amerikānieti Tifāniju Rondu, ar kuru aizvadītā gada vasarā viņš mijis gredzenus.

Kambala ar nekustamo īpašumu brokeri Rondu iepazinās pirms četriem gadiem, bet aizvadītā gada vasarā - 31. jūlijā - abi Lasvegasā, kas arī bijusi abu iepazīšanās vieta, savas attiecības nostiprinājuši oficiāli.

"Tā bija spontāna ideja, un tieši tādas, kā zināms, ir tās vislabākās. (..) Bijām tikai mēs divi. Vecākus, radus un draugus par lieliskajiem jaunumiem informējām tikai pēc notikušā," žurnālam Privātā Dzīve stāstījusi basketbolista sieva.

Pats sportists atklājis, ka abiem vēl aizvien nav izdevies izbaudīt medusmēnesi - Kambala šobrīd spēlē Turcijas klubā Turk Telekom, bet viņa sieva daļu laika pavada Turcijā, bet daļu Amerikā pie sava 12 gadus vecā dēla.

"Tā kā neesam paspējuši izbaudīt medusmēnesi, mūs joprojām var uzskatīt par jaunlaulātajiem," atzinis Kambala, bet jau šovasar abi laulātie to steigs labot - pēc sezonas beigām sportists abi pārvāksies uz Kaliforniju, kā arī beidzot dosies medusmēneša ceļojumā.

Pirms diviem gadiem Tifānija un Kaspars piedzīvoja smagu zaudējumu - negaidīti mira viņu piecus mēnešus vecā meitiņa, - un pagaidām par kopīga bērna radīšanu abi nedomā.

"Šobrīd bērnus neplānoja, jo šo gadu vēlamies pavadīt, izbaudot viens otra sabiedrību," izdevumam Privātā Dzīve atzinis Kambala un paudis cerību, ka šis gads viņam ar Tifāniju būs daudz labāks nekā iepriekšējie.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!