Foto: F64

Okartes skatuves 2 modīgākais puisis Kaspars Blūms – Blūmanis jeb Kašers (attēlā) pārsteidzis acīgākos šova vērotājus, kādā naktī atklājot, ka guļ pavisam kails. Izrādās, ka ikdienā apakšbikses stilīgais puisis nenēsā un labprāt vispār staigātu pliks.

"Bez apakšbiksēm staigāt sāku laikā, kad dzīvoju Āfrikā - tā kā tur ir ļoti karsts, cilvēki tur apakšveļu nelieto. Sapratu, ka tā ir daudz ērtāk pārvietoties - nekas nesvīst un neberž.

Pēc tam vēl padzīvoju Grieķijā, kur arī ir karsts, un sapratu, ka man šis apģērba gabals nav vajadzīgs. Tā nu tas man iegājās arī Latvijas ikdienā - lai arī pie mums nav tik silts, apakšbikses nevalkāju," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Kašers.

Bez apakšveļas jaunais dziedātājs staigā jau apmēram gadu, bet, dodoties Okartes skatuves šovā, viņš sapratis, ka LNT dzīvoklī vajadzēs nedaudz ierobežot savu brīvo garu, tāpēc sameklējis veco veļu.

"Neatceros, kad pēdējo reizi esmu pircis apakšbikses, jo ikdienā tās principā nelietoju. Nākot uz šovu, man izdevās mājās salasīt septiņas vecās apakšbikses, bet te, kopīgi mazgājot un žāvējot veļu, lielākā daļa pazudušas - man palikušas tikai trīs," stāsta Kašers.

Šī iemesla dēļ viņš arī LNT dzīvoklī vairs neiespringst uz veļas valkāšanu, tāpēc arī gulēt šad tad dodas ar kailu ķermeņa apakšdaļu. Kādā no naktīm, kad Kašers pa miegam nospārdīja segu, šova vērotājiem pat bija iespēja visā krāšņumā aplūkot puiša ķermeņa nepiesegtās intīmās ķermeņa daļas.

Kašeru gan šis nakts misēklis neuztrauc - viņš situāciju uztver ar veselīgu humoru un skaidro, ka šovā jūtas kā mājās, tāpēc parādīšanos kadrā ar pliku dupšeli neuzskata par neko nelāgu.

"Arī Sandija nevalkā apakšveļu - viņa mājās vispār skraidot pusplika. Man nepatīk tā sajūta, kad ir mugurā veļa - rīvē un liekas, ka kaut kā ir par daudz. Tas ir tā, kā ziemas aukstajās dienās, kad savilktas džemperu kārtas un nevari sagaidīt vasaru, lai no tām atbrīvotos," spriež Kašers.

Puisis atklāj pikantu niansi - arī daļā piektdienas koncertu viņš uz skatuves kāpis bez mazajām biksītēm. Viņš aicina arī citus tautiešus uzdrošināties un neierobežot sevi ar šo nevajadzīgo apģērba gabalu.

"Ja esi bez apakšbiksēm, tā ir nenormāla brīvības sajūta. Ķermenis elpo - visu laiku ir tāda svaiguma sajūta, jo tu jūti, kā vējš pieskaras pie tevis. Man vispār patiktu, ja ikdienā cilvēki staigātu kaili - tas būtu kā saplūst ar vēju. Un sajūta, kāda ir peldoties kailam, vispār ir neaprakstāma," kailuma burvību apcer jaunais talants.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!