Foto: Mango

Apavu tirgotāji nākuši klajā ar paziņojumu, ka cilvēki šogad kā traki pērk gumijas izstrādājuma apavus un pauž bažas, vai spēs šogad nodrošināt pieprasījumam atbilstošu piedāvājumu pēc gumijas zābakiem. Arī LTV7 izklaidējošā raidījuma SeMS vadītāja Ketija Dombrovska (attēlā) dievina gumijas zābakus, ar kuriem var droši lēkāt pa peļķēm.

Nesen ciemojoties pie draugiem Itālijā, Dombrovska vienā no apavu veikaliem ieraudzījusi tieši tādus gumijas zābakus, kādus jau sen bija sapņojusi iegādāties.

"Tagad manā skapī ir melni "gumijnieki" ar kniedēm. Es tos dievinu, tie ir ļoti ērti un pat neizskatās pēc "gumijniekiem". Tie piestāv pie dažādiem apģērbu stiliem. Daudzas manas draudzenes, kad atklāju, ka man kājās ir jaunie "gumijnieki", nespēj pat nobrīnīties, ka zābaki ir gumijas izstrādājuma, jo, tiešām, no malas nevar pateikt, ka tie būtu "gumijnieki," sarunā ar izklaides portālu Mango jūsmo Ketija.

"Gumijas zābakus iegādājos, jo mūsu laika apstākļi priekš "gumijniekiem" ir 100% piemēroti, un drīz jau ir gaidāmi lieli plūdi, tāpēc domāju, ka, pārvietojoties pa peļķēm, tie man noderēs," viņa skaidro.

Ketija prātro, ka kādreiz varētu arī kādu SeMa raidījumu novadīt gumijas zābakos. "Protams, ir vietas un attiecīgi pasākumi, kur sievietei nebūtu vēlams ierasties "gumijniekos", bet ikdienā un uz kādu interesantu ballīti, saviesīgu pasākumu - kāpēc gan ne? Viss atkarīgs no kopējā tēla, cilvēka nodarbošanās un no tā, cik viņš brīvi jūtas savā apģērbā - šajā gadījumā, savos gumijniekos," prāto Ketija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!