Foto: Mango

Skaistumkaraliene Sanita Kubliņa (attēlā), kuru pazīstam arī kā šova Latvijas princese finālisti, grūtniecības pēdējās nedēļās kļuvusi ārkārtīgi emocionāla, bet viņai ir veicies ar tuviniekiem, kuri ir ļoti saprotoši pret topošās māmiņas histērijas lēkmēm.

"Dažreiz tiešām prasās trako kreklu. Bet es cenšos sevi savākt - ja jūtu, ka esmu aizvainota, eju pastaigāties," izklaides portālam Mango savu dvēseles stāvokli pirms dzemdībām raksturo Kubliņa. Sanitai jau zināms dzemdību datums, un tas būs jau pavisam drīz - oktobrī.

No topošās mammas emociju svārstībām, protams, visvairāk cieš tuvinieki, bet Sanita atzīst, ka, par laimi, viņai apkārt ir īpaši mīloši un saprotoši cilvēki. "Dažreiz ir tā, ka pēc telefonsarunas ar draugu es tā sastresojos par vienu vārdu, ka pēc tam aizsūtu īsziņu un nikni vairs neatbildu uz zvaniem," stāsta skaistumkaraliene.

Viņas gaidāmā bērniņa tētis DJ Gustavito jeb Gustavs Vītoliņš jūtot izmaiņas meitenes raksturā, bet uztverot tās saprotoši. Par laimi, lielu kašķu abiem nav bijis. Taču māsas draugs, kura ģimenē arī aug mazulis, smejoties, ka pēc dzemdībām Sanitai vispār "aiziešot ciet".

"Grūtniecības pēdējos mēnešos esmu pārvērtusies par citu cilvēku - ja agrāk par visu varēju pasmieties, tagad ļoti ņemu pie sirds dažādas lietas. Mani, piemēram, sāpina negācijas, kuras cilvēki atklāj interneta komentāros. Es to nespēju saprast," sašutusi ir Kubliņa.

Viņa jau paguvusi saklausīties dažādus briesmu stāstus par dzemdībām, tāpēc, ja kāda pieredzējusi draudzene atkal grib padalīties stāstos, Kubliņa stingri atbildot, ka nevēlas to dzirdēt.

"Esmu sabiedēta ar stāstiem par to, cik grūti katrai gājis dzemdībās. Protams, man ir bailes no dzemdībām, bet es zinu, ka man tāpat būs pavisam savādāk kā citām meitenēm, un viss būs labi," ir pārliecināta topošā mamma.

Pirmsdzemdību atvaļinājuma laikā Kubliņa iepirkusi bērniņam nepieciešamās lietas, kā arī realizējusi senu sapni, kam labu laiku krāta naudiņa - viņa kopā ar draugu iegādājusies dzīvokli Siguldā. Jau drīzumā populārais pāris iecerējis tikt arī pie otra dzīvokļa.

"Lasu komentāros par sevi tekstus, ka esmu nabadzīte bez vīra, kurai nav pat kur dzīvot, un man tas liekas vienkārši smieklīgi. Mums ir pat vairāki dzīvokļi," smejas Kubliņa. Viņa priecājas par pārmaiņām un atklāj, ka nevar vien sagaidīt bērniņa piedzimšanu.

"Man jau gribas viņu satikt! Smejos, ka ultrasonogrāfijas laikā regulāri eju uz randiņiem ar savu bērniņu, un nevaru sagaidīt, kad mazo beidzot pati turēšu rokās," stāsta meitene.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!