Foto: Mango

LNT šova Latvijas princese 2009 viceprinceses titula ieguvēju Sanitu Kubliņu (attēlā) aizvadītās nedēļas nogalē pamatīgi pārbiedējis skats, ko viņa ieraudzījusi, atgriežoties no ārpus mājas pavadītām brīvdienām.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Sanita atklāj, ka viņu līdz pamatīgam izbīlim un satraukumam novedusi tumsā spīdoša vistas fileja.

"Mēs ar draugu bijām aizbraukuši atpūsties. Mājās palika mūsu kaķis vārdā LV*Royal Caprise VS Boss, kurš pārsvarā ēd tikai specializēto barību. Bet šoreiz biju viņam atstājusi svaigu vistas fileju, ko todien nopirku kādā Rīgas lielveikalā," satraucošo stāstu sāk meitene.

Pēc atgriešanās viņa iegājusi tumšā istabā un pamanījusi, ka uz zemes kaut kas spīd. "Redzēju, ka grīdas līmenī bija kaut kas zaļgandzeltens un spīdīgs. Sākumā nevarēju pat iedomāties, kas tas varētu būt. Izrādās, tā bija vistas fileja, ko biju atstājusi kaķim ēšanai! Protams, Boss to nebija pat aizticis," šausminās Sanita.

Diemžēl meitenei todien nebija iespējas iemūžināt tumsā spīdošo fileju, tomēr Sanita ir apņēmības pilna to izdarīt tuvākajā nākotnē.

"Es par šo tēmu izrunājos arī ar saviem radiem, kuriem pieder lauku saimniecība. Arī viņi teica, ka veikalā nopērkamajām vistām esot visai nedabīga krāsa, jo tad, kad vistas tiek pareizi barotas, to gaļa nav rozīga, bet gan dzeltenīga.

Pati vistu kādu laiku noteikti nevarēšu ieēst, bet gadījumā, ja draugs piekritīs noriskēt, tad noteikti es vēlētos nofotografēt tumsā spīdošo gaļu. Turklāt arī kādas Krievijas televīzijas raidījumā redzēju, ka ne visai svaigas vistas, kuras jau sākušas smirdēt, veikalos "svaigākas" padara, tās mērcējot hlorā, bet pēc tam etiķī, kas nomāc hlora smaku. Mūsdienās tiešām ir ļoti jāpiedomā, ko ēdam!" rezumē Sanita.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!