Foto: Publicitātes foto
Jaunā dziedātāja Laura Raila (attēlā) augusta beigās izmēģinājusi spēkus kā modele, pirmo reizi pozējot profesionālā foto sesijā. Meitene atklāj, ka bilžu uzņemšanas laikā pati sevi iepazinusi no citas puses un, profesionāļu mudināta, pat pamainījusi savu ikdienas stilu.

"Fotogrāfijas tapa Botāniskajā dārzā, laikā, kad vēl bija pavisam silts. Man tā patīk vasara! Tagad, skatoties fotogrāfijas, tā vien pašai šķiet, ka uzņemu pēdējo vasaras enerģiju, ziedu smaržas. Man patīk sesijas radītā noskaņa un miers - gluži kā no smaržu reklāmas," sarunā ar DELFI Izklaide par sesiju jūsmo Laura.

Pateicoties fotosesijai, Laura iepazinusies ar jaunu, ļoti talantīgu fotogrāfu - Raimondu Birkenfeldu. "Raimonds pārsvarā fotogrāfē kāzas un tikai dabīgajā apgaismojumā. Ar viņu bija liels prieks strādāt, man bija sajūta, ka esmu drošās rokās," priecājas jaunā dziedātāja.

Par viņas stilu rūpējusies stiliste Līva Hausmane un daudzu jauno mūziķu iecienītais frizieris Dāvis Ķimenis, bet grimu lika Lauras iecienītā vizāžiste Inga Spridzāne. Modīgā komanda, pošot jauno dziedātāju sesijai, atklājusi viņai daudz jaunu stila lietu.

"Esmu ņēmusi vērā Līvas padomus un ieviesusi dažas jaunas lietas savā garderobē, bet, pateicoties Dāvja ieteikumiem un uzmundrinājumiem, ikdienā esmu sākusi nedaudz eksperimentēt ar matu sakārtojumu.

Fotosesijas dienā vien lauzu vairākus savus stereotipus par to, kas man piestāv, kas nē - Dāvis no malas, izrādās, redz labāk un es priecājos, ka paļāvos uz viņu," par lielisko rezultātu, kas novērtējams bildēs, priecājas Laura. Dziedātāja gandarīta par lieliskajiem attēliem, ar ko rezumējusies sesija.

"Ir panākts vēlamais. Romantiskais, harmoniskais bilžu noskaņojums izsaka vairāk, nekā vārdi. Man pašai fotogrāfijas ļoti patīk, tās atspoguļo mani kā maigu, ēterisku, harmonisku tēlu," bildes vērtē Laura.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!