Foto: F64
Savulaik populārā TV raidījumu vadītāja Dagmāra Legante (attēlā), kura pērn apprecējās un šobrīd audzina jau sešus mēnešus veco meitiņu Šarloti, kādā intervijā atzinusi, ka līdz ar bērna piedzimšanu viņas dzīvē sācies jauns posms un viņa nekad neesot jutusies tik labi kā šobrīd.

"Pirmos mēnešus ļoti biju kopā ar bērnu, gan emocionāli, gan fiziski. Miers un paēst - tās ir divas lietas, ko bērns var dabūt pie mātes. Un ēšana ir tik bieži, ka šķiet, tas notiek no rīta līdz vakaram," žurnālam Shape savu mātes statusu raksturojusi Legante.

"Tagad, kad Šarlote mazliet paaugusies, priecājos, ka manas sarunas vairs nav tikai par viņu, bet, satiekot draudzenes ar bērniem, sarunas tāpat grozās ap mazajiem un mūsu jauno pasauli. Tas nu ir fakts - man ir sācies jauns dzīves posms. Taču nav tā, ka visu laiku sēžu mājās," atklājusi jaunā māmiņa.

"Interesanti, ka tagad slodze nav mazāka kā kādreiz, kad skraidīju pa entajiem darbiem. Ja domā, ka tas ir vienkārši - ar mazo iziet pastaigāties... Bet es nesūdzos. Sievietei bērns ir kā fantastisks dzīves bonuss, nevis mīnuss, kas kaut ko atņem. Bērns ir vēl viens iemesls dzīvot un priecāties. Tagad vēl vairāk nekā jebkad man gribas būt veselai un skaistai sievietei, jo esmu taču ne tikai sev. Esmu arī savai ģimenei," atzinusi Legante.

"Tas, ka sievietēm ir pēcdzemdības depresija, nav nekāds izdomājums. Par laimi, man tā gāja secen. (..) Jā, ir brīži, kad nogurums gāž no kājām, bet tā ir tikai dabiska organisma reakcija, jo nav jau normāli gulēts vairāk nekā pusgadu. Bet man visas raizes un negulētās naktis atsver mazās smaids," priecājas Legante.

Darbojoties televīzijā, Legante bija kļuvusi par vienu no populārākajām pašmāju TV "sejām" un viņas gaitām ar lielu interesi sekoja līdzi gan mediji, gan sabiedrība, bet pašai Dagmārai šī popularitāte izraisa smaidu.

"Ir jau smieklīga tā popularitāte Latvijā. (..) Par kādām zvaigznēm ir runa? To jau prese raksta. Pati vienmēr smejos - laikam lasītāji domā, ka TV personāži un aktieri paši sevi sauc par zvaigznēm. Nē taču!

Kad sāku strādāt televīzijā, darīju to vairāk prieka pēc. Toreiz nebija tik ļoti jāsatraucas, ko par tevi nodomās. Cilvēki nesēdēja internetā un nerakstīja indīgus komentārus. Toreiz bijām atraduši jaunu nišu un darbojāmies vienkārši no sirds. Laikam arī tāpēc cilvēkiem patika. Nevis kā tagad: "Es gribu būt populārs!" Pat nezinu, ka lai izskaidro jauniešiem, ka būt populāram nav profesija, tas pat nav hobijs," atzinusi Legante.

Aizvadītā gada vasarā Legante mija gredzenus ar uzņēmēju Normundu Celmiņu, un kopš tā laika mainījušās arī jaunās sievietes domas par laulību.

"Protams, var dzīvot kopā arī neprecoties, taču diez vai spētu būt ilgstoši kopā ar vīrieti, kurš man tā arī nekad nebūtu piedāvājis kļūt par viņa sievu. Domāju, ka sievietei laulība ir ļoti svarīga. Kaut kad ilgi spurojos pretī un agrāk negribēju to atzīt, teicu - nemaz nevajag, man vienai labi.

Protams, cilvēks var dzīvot arī viens - bez mīļotā cilvēka, bērniem, mājām un suņa. Taču nevajag noliegt, ka ir ļoti forši, ja tas viss tomēr ir," atzinusi Legante un neslēpj, ka šobrīd jūtas tik labi kā nekad.

"Protams, arī es neesmu pārlaimīga 24 stundas diennaktī. Varu kādā brīdī arī sašļukt. Bet ilgi tā nespēju dzīvot. Lai kas notiktu, par neveiksmēm nospļaujos un eju tālāk. (..) Kā es jūtos savā vecumā? Super! Vienkārši ideāli. Man šķiet, ka nekad neesmu jutusies tik labi kā tagad," intervijā žurnālam Shape stāstījusi Legante.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!