Foto: F64

LNT šova Okartes skatuve 2 pirmajā izbalsošanā sestdien nevienam šovu pamest nenācās, jo nobalsot par kādu no trim uz strīpas sēdošajiem nebija iespējams tehniskas kļūmes dēļ. Tiesa, nepatīkamā procedūra LNT dzīvoklī radīja ļoti nepatīkamu atmosfēru – lija asaras un dalībnieki pat sprieda par šova bezjēdzību.

Pirmie divi, kam sestdienas vakarā bija jāsēžas uz izbalsošanas svītras, cīnoties par palikšanu šovā, tika noteikti piektdienas koncertā. Tajā nepaveicās Anetei Kotovičai un Mārtiņam Ruskim, kuri pirmajā koncertā ieņēma pēdējās vietas.

Koncertā gan Kotoviča, gan Ruskis bija saņēmuši katrs pa 24 punktiem no žūrijas, kas gan nebija sliktākais rādītājs. Žūrija atzinīgi novērtēja Kotovičas spēcīgo balsi un drosmi izvēlēties koncertam vienu no slavenās Bejonsas dziesmām, savukārt Ruskis koncertā atskaņoja speciāli viņam rakstītu Kažas dziesmu, izpelnoties uzslavu no paša autora.

Acīmredzot šo abu jauniešu sniegums mazāk pie sirds gāja skatītājiem, jo pēc telefonbalsojuma Kotoviča un Ruskis ierindojās pēdējās vietās.

Trešo, kurš sēdīsies uz izbalsošanas strīpas, noteica paši dalībnieki iekšējā balsojumā īsi pirms pašas izbalsošanas. Tika izlemts, ka Kotovičai un Ruskim pievienosies Lingita Lina Bopulu. Meitene atzina, ka bija gaidījusi, ka kolēģi balsos pret viņu, tāpēc jau laikus sakrāmējusi somas un bijusi gatava šovu pamest.

Taču neparedzētu tehnisku iemeslu dēļ skatītājiem nebija iespējas nobalsot par krēslos sēdošajiem jauniešiem un līdz ar to arī nebija iespējams uzzināt, cik lielu mūzikas mīļotāju atbalstu katrs no viņiem jau nopelnījis, un neviens no trim jauniešiem šovu nepameta.

Pēc nenotikušās nepatīkamās izbalsošanas procedūras šovā valdīja drūma gaisotne - Kotoviča pat raudāja, pārdzīvojot par nelielo skatītāju atbalstu koncertā un atzina, ka būtu gribējusi aiziet no šova, jo jūt, ka atrašanās tajā ir bezjēdzīga.

Savukārt Ruskis nemitīgi uzsvēra savas balss problēmas, kuru dēļ esot nepaveicies koncertā, un centās izlūgties šova veidotājiem īpašas procedūras balss glābšanai. Dalībniekus uzmundrināt un mierināt centās vienmēr pozitīvais Kašers.

Foto galerijā: atskats uz pirmo šova Okartes skatuve 2 koncertu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!