Foto: DELFI

Dzīve Okartes skatuves šova telpās kļuvusi liktenīga šova dalībnieces Martas Ritovas un viņas mīļotā puiša Klāva (abi attēlā) attiecībām – abi jaunieši izšķīrušies.

Martas mīļotais puisis līdz šim bija regulārs viesis gan Okartes skatuves piektdienas koncertos, gan pēc tam notiekošajās ballītēs un citos saviesīgos pasākumos, bet tagad tapis zināms, ka jauniešu mīlasstāstam pienākušas beigas.

"Lai kā negribētos un lai kā sāpētu, dzīvē tā notiek - cilvēki tiekas, cilvēki šķiras. Neko darīt," otrdienas karstajās vakara sarunās šķiršanos apstiprināja pati Marta un pauda izbrīnu, ka šova skatītājiem par to tiek paziņots tik vēlu, jo viņa ar Klāvu ir šķīrušies jau nedēļu.

Lai ilustrētu Martas un Klāva attiecības, šova veidotāji bija sagatavojuši emocionālu video, pēc kura noskatīšanās meitenes acīs bija asaras -  viņa pārmeta Harim šādu rīcību, norādot, ka vienīgais video rādīšanas iemesls bija viņu saraudināt, bet tas nenotikšot, jo "viss jau ir izraudāts".

Pēc karsto sarunu izskaņas Martas kolēģes Liene, Kristīne un Antra steidza meiteni mierināt, bet pret meiteņu pieņēmumu, ka pēc šova abi atkal varētu saiet kopā, Marta izturējās visai skeptiski, atzīstot, ka tas diezin vai notikšot.
 
Jau pirms iešanas šovā Marta, kuru iepazina jau Okartes skatuves pirmās sezonas skatītāji, nebija slēpusi, ka dzīve LNT dzīvoklī būs īsts pārbaudījums viņas attiecībām, bet pauda pārliecību, ka viņai izdosies to pārvarēt, jo " ja jau izturējām pirmo sezonu, izturēsim arī šo".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!