Maskavā dzīvojošā modele Anna Cine (attēlā), kuru savulaik uz Latviju atvilināja nu jau izirusī laulība ar bijušo Izglītības un zinātnes ministrijas valsts sekretāra pienākumu izpildītāju Andreju Cini, Maskavā atradusi nopietnu darbu, bet mīlestību savā sirdī pievilcīgā sieviete pēc pārdzīvotā ielaist nevēlas.

Cine, kuras pastāvīgā dzīvesvieta kopš marta atkal ir Maskava, Latvijā bija ieradusies aizvadītās nedēļas nogalē, lai apmeklētu Jūrmalā notiekošo jauno izpildītāju konkursu Jaunais vilnis 2011.

Viņa Latvijā pavadījusi tikai vienu dienu, bet paspējusi gan atpūsties ar draugiem, gan ieturēt kopīgas pusdienas ar Krievijas šovbiznesa populārāko pāri Maksimu Galkinu un Allu Pugačovu, gan iemalkot šampanieti ar pašmāju aktieriem Agnesi Zeltiņu un Rihardu Leperu.

Jūnija izskaņā pievilcīgā sieviete ar vērienu atzīmējusi sava dēliņa divu gadu jubileju, bet paralēli bērna audzināšanai sieviete nodarbojas ar daudz dažādām lietām, kas viņai šķiet interesantas.

Uz jautājumu, vai pēc pirms diviem gadiem šķirtās laulības ar Cini Annas dzīvē ir ienākusi jauna mīlestība, modele atbild noliedzoši. "Mīlestību es vairs savā sirdī neielaižu. Pietiek! Pēc tam, kad biju piedzīvojusi tik spēcīgas sāpes, es vairs to nevēlos," atklāta ir Cine.

Viņa neslēpj, ka nesen viņai sākušas veidoties jūtas pret kādu vīrieti, bet viņa izdarījusi visu, lai no šīm jūtām atbrīvotos.

"Man patīk jaunas sajūtas un izvēles brīvība tajā, ko es daru un kā rīkojos, un man nepatīk kādam atskaitīties par savām darbībām. Man arī šobrīd ir fantastiska ģimene - mamma, tētis, es un mans dēls, un mums ir nostabilizējies un saprotams dzīves ritms.

Es nevēlos kādam vīrietim mazgāt drēbes, tīrīt māju, gatavot ēdienu un rūpēties par viņa dzīves plāniem," savu nostāju skaidro modele, kurai esot pietiekami daudz stiprā dzimuma draugu, ar kuriem kopā izklaidēties.

"Ar viņiem es dodos ceļojumus, apmeklēju dažādus pasākumus un citādi lieliski pavadu laiku, bet dzīvot ar kādu zem viena jumta - to nē," kategoriska savos spriedumos ir Anna.

Tiesa gan, viņa neizslēdz iespēju, ka vienā jaukā dienā viņa atteiksies no visiem iepriekš teiktajiem vārdiem, tomēr šobrīd viņai esot grūti iedomāties vīrieti, kura dēļ viņa būtu gatava mainīt ierasto dzīves ritmu.

"Vienā vīrietī nevar būt visas tās vērtības, kuras man ir nepieciešamas. Un man jau arī pašai raksturs ir kā stervai - tikai saskarsmē ar savu tēvu un dēlu esmu citāda," smejoties atzīst modele.

Maskavā modele atradusi arī pastāvīgu darbu - viņa sākusi strādāt Augstākās ekonomikas skolas Starptautiskās sadarbības direkcijā. Šajā nopietnajā pētniecības insitūtā viņa pilda direkcijas vadītāja galvenās palīdzes pienākumus, kā arī konsultē iestādi Baltijas valstu jautājumos. 

"Tā kā es esmu māte, man ir nepieciešama stabilitāte, tādēļ arī atradu darbu, kas saistīta ar manu izglītību," lepojas modele, kura savulaik Latvijas Universitātē ieguvusi maģistra grādu ekonomikas zinātnē.

Nopietnais darbs, kura laikā nākas tikties gan ar politķiem, gan Krievijas prezidenta pārstāvjiem, gan dažādiem zinātniekiem un viesiem no citu valstu izglītības iestādēm,  gan nav pielicis punktu Annas modeles karjerai - viņa vēl jopprojām brīvajā laikā labprāt piedalās dažādos fotoprojektos, kā arī ir bildējusies kopā ar dēliņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!