Foto: DELFI

30. jūlija vakarā šovā Cīnītājs notikusī izbalsošana sagādāja pārsteigumu daudziem – Vilku apmetni pamest bija spiests viens no kolorītākajiem un skatītāju iemīļotākajiem dalībniekiem – 51 gadu vecais Fāteris jeb Agris Silgals (attēlā).

Izbalsošana šoreiz atkal notika Vilku ciltī. Lai gan iepriekš komandā tika runāts par to, ka izbalsota tiks Sabīne, par pārsteigumu visiem nežēlastībā tomēr krita viens no komandas balstiem un šova vecākais dalībnieks Fāteris.

Lai gan dalībnieks sākotnēji par biedru lēmumu bija nedaudz izbrīnīts, tomēr par izbalsošanu pozitīvais Fāteris daudz neskumst - viņš pats smejas, ka domājis, ka izbalsos pēc pirmās nedēļas, tāpēc tik ilga noturēšanās šovā ir liels pārsteigums.

"Ar mērķi uzvarēt nenācu. Gribēju pierādīt, uz ko veci vīriņi vēl spējīgi. Es varu daudz pievilkties, piepumpēties no zemes. Skatījos pretinieku komandas rīkotās iekšējās olimpiskās spēles - es varu 20 reizes pievilkties pie stieņa, viņi tikai deviņas, tā ka esmu pat stiprāks par dažiem jauniešiem," sarunā ar DELFI Izklaide smaida Fāteris.

Šovā Fāteris esot nokļuvis pavisam nejauši: labu laiku viņš strādājis ārzemēs - Norvēģijā un Francijā - celtniecības nozarē uz torņkrāniem. "Atbraucu mājās, trīs mēnešus padzīvoju pa māju. Domāju pastrādāt šeit, iestājos vienā apsardzes kompānijā, bet sapratu, ka tāda alga, kādu maksā Latvijā, nav priekš manis.

Bērni man jau lieli, nesen kā esmu arī vectēvs - man ir mazmeitiņa. Esam palikuši mājās vieni paši ar sieviņu un kaķi, tāpēc izlēmu, ka viens pats mājās nesēdēšu un intereses pēc pieteicos šovam," atklāj Fāteris.

Bērni un ģimene Fātera iešanu šovā uzņēmuši ar sajūsmu, un viņš pats bijis spara pilns darboties, jo dzīves laikā ieguvis rūdījumu, kā aktīvi darbojoties sportā, tā savulaik dienot armijā.

"Nekas mani dzīvē vairs nevar pārsteigt," ir pārliecināts dalībnieks, kurš šovam bija lieliski sagatavojies - Fāteris ne tikai no armijas laikiem pārzināja dažādas izdzīvošanas viltības, bet arī apmetnē ierodoties bija gudri paņēmis līdzi biezo ziemas kombinezonu, kurā gulēt aukstajās naktīs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!