Foto: Buzzfoto

Izdevums The Daily Beast, tuvojoties gada nogalei, publicējis divdesmit ietekmīgākos slavenību bērnu vecumā līdz sešiem gadiem – saraksta pirmajā vietā ierindojusies aktieru Toma Krūza un Keitijas Holmsas meitiņa Suri (attēlā).

Ietekmīgāko bērnu sarakstu pēc izdevuma pasūtījuma sagatvojusi kompānija E-Poll Market Research, un tas veidots, ņemot vērā to, cik bieži bērna vārds pieminēts presē, sociālajos tīklos un citviet.

Presē visbiežāk pieminēta Krūza un Holmsas piecus gadus vecā meitiņa Suri - mediji seko līdzi ne tikai viņas vecāku gaitām, bet arī regulāri savus lasītājus informē par jaunumiem mazulītes dzīvē, piemēram, kādu apģērbu viņa izvēlas vai ar kādiem niķiem nokaitinājusi savus slavenos vecākus.

Saraksta otrajā vietā ierindojusies šogad pasaulē nākusī futbolista Deivida Bekhema un viņa laulātās draudzenes Viktorijas meitiņa Hārpere Sevena, bet trešo vietu ieņēmusi aktieru Andželīnas Džolijas un Breda Pita meita Šailo.

Interesanti, ka ne visi vienu vecāku bērni ir vienlīdz ietekmīgi - piemēram, sarakstā dziedātājas Dženiferas Lopesas un viņas jau šķirtā vīra Marka Antonija dvīņu puisēns Maksimilians ir saraksta ceturtajā vietā, bet meitiņa Emma- tikai 17. pozīcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!