Foto: EPA/LETA
Ārvalstu mediji apkopojuši topu ar desmit tām pasaules šovbiznesa zvaigznēm, kuras pat pēc 50 gadu sasniegšanas vēl joprojām spēj sava talanta pielūdzējus apžilbināt ar savu izskatu un talantu.

Starp pievilcīgajām un seksīgajām sievietēm, kuras jau pārkāpušas piecdesmit gadu slieksni, ierindojusies par "popmūzikas karalieni" dēvētā dziedātāja Madonna (attēlā),  kura savos 52 gados vēl joprojām izskatās lieliski.

Dziedātāja nekad nav slēpusi savu aizraušanos ar veselīgu dzīvesveidu, un labo izskatu un slaido augumu viņa nodrošina gan ar regulāriem treniņiem, gan īpaši izveidotu ēdienkarti, gan, protams, izmantojot arī modernās medicīnas noslēpumus un regulāri uzsākot sakarus ar gados jauniem mīļākajiem. 

Tāpat pievilcīgo nobriedušo sieviešu sarakstā ierindojusies amerikāņu aktrise Šarona Stouna, kura pērn, kad viņai apritēja 51. gada jubileja, puskaila atļāvās pozēt žurnālam Paris Match, kā arī 52 gadus vecā Mišela Pfeifere, kura par spīti savam vecumam vēl joprojām spēlē kaislīgu pavedinātāju lomas.

Tāpat mediju un sabiedrības uzmanību sev regulāri spēj nodrošināt 55 gadus vecā modele Dženisa Dikinsone, kura pati sevi dēvē par pirmo supermodeli pasaulē. Viņa par savu atpazīstamību var pateikties ne tikai modeles karjerai un vētrainajai uzdzīvei, bet arī romānam ar asa sižeta filmu zvaigzni Silvestru Stalloni.

Dikinsone, kura savu popularitāti spodrina, regulāri piedaloties dažādos šovos, neslēpj, ka par savu daili viņai jāpateicas plastikas ķirurgiem un neskaitāmajām procedūrām, kam viņa pakļāvusi gan savu seju, gan augumu.

Tāpat starp seksīgākajām sievietēm, kuras jau sasnieguša 50 gadu vecumu, tiek minēta seriāla Sekss un lielpilsēta viena no zvaigznēm, 53 gadus vecā angļu aktrise Kima Ketrela, kura seriālā atveidoja ar seksu apsēstu pusmūža kundzīti - tieši šī loma aktrisei arī nodrošinājusi pasaules mēroga atpazīstamību.

Piecdesmit gadus sasniegušo skaistuļu desmitniekā ierindojusies arī mūžam jaunā dziedātāja Šēra, kura savos 64 gados tiek uzskatīta par vienu no līderēm šovbiznesa zvaigžņu vidū veikto plastisko operāciju skaita ziņā, kā arī aktrises Kima Beisindžere (57), Endija Makdauela (52), seriāla Daktere Kvina zvaigzne Džeina Seimūra (59) un 72 gadus vecā leģendārā amerikāņu aktrise Džeina Fonda.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!