Foto: DELFI

Svētdien, 29. aprīlī, Okartes skatuves jauniešiem bija sagādāts īpašs pārbaudījums – dienas lielāko daļu viņi pavadīja kino pilsētiņā Cinevilla, kur jaunajiem skatuves māksliniekiem bija uzticēts iemēģināt Stipro skrējiena trasi.

Stipro skrējiens šogad Cinevillā norisināsies jau ceturto reizi, un tā dalībniekiem komandās jāpārvar aptuveni 30 dabīgi un mākslīgi veidoti šķēršli, bet Okartes jaunieši šajā testa braucienā paši varēja izvēlēties, kuros pārbaudījumos apliecināt savu fizisko izturību.

Jaunieši centās pārvarēt riepu kalnu, kur, kā vēlāk sarunā ar DELFI Izklaidi atzina Mārtiņš Ruskis, uzdevumu apgrūtinājuši smiekli, ko izraisījusi Sandijas Vīgantes velšanās lejā pa kalnu.

Tāpat tika izmēģināti citi šķēršļi, bet visgrūtākā bijusi skriešana pa mežu - iesākumā šķitis, ka tas būs viens no vieglākajiem uzdevumiem, bet mežs bijis slapjš un nemaz tik viegli neesot gājis.

Vislielāko uzņēmību svētdienas izbraucienā demonstrēja Marta Ritova un Kašers - viņi bija vienīgie no Okartes skatuves jauniešiem, kuri piekrita izaicinājumam mesties ledainajā ūdenī vienā no Spēka skrējiena trases šķēršļiem, tādējādi gan demonstrējot savu drosmīgo dabu, gan atklājot peldsezonu.

Kamēr abi drosminieki gāja dušā un žāvējās, pārējie jaunieši izmēģināja roku šautuvē - tajā, pēc Ruska vērtējuma, vislabāk veicās Bukam, kuram šī nebija pirmā saskarsme ar ieroci, bet visvājākais šāvējs bijis Oskars Deigelis, kurš pārsvarā šāvis garām mērķim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!