Japāņu puisis Masanobu Sato (attēlā) pasaules mēroga atpazīstamību iemantojis ar kādu īpašu prasmi – viņš jau divas reizes kļuvis par pasaules čempionu masturbēšanā un labprāt arī citiem atklāj savus profesionālos noslēpumus.

Pasaules čempionāts masturbēšanā ik gadus notiek Sanfrancisko, un Sato jau divas reizes šajās sacensībās triumfējis - 2009. gadā viņš, onanējot deviņas stundas un 58 minūtes bez ejakulācijas, pārspēja pats savu līdzšinējo rekordu, kas bija par 25 minūtēm īsāks.

Tiem, kuriem šķiet, ka pavadīt gandrīz desmit stundas masturbējot, ir tīrā bērnu spēlīte, Sato atklāj, ka šādas prasmes iegūstamas tikai regulāru treniņu rezultātā un prasa nopietnu fizisku sagatavotību.

Pats puisis ik dienas pavada vismaz divas stundas, intensīvi trenējoties, un vairumā gadījumu tas notiek mīļotās meitenes klātbūtnē, kuru gan puiša aktivitātes netraucē - viņa turpina darīt ikdienas darbiņus, retu reizi gan arī palīdzot Sato.

"Viņš tam visam pieiet ar lielu atbildību un ir nopietni ar to aizrāvies, bet man vienkārši ir citi hobiji," par kopdzīvi kopā ar onanēšanas čempionu stāstījusi viņa dzīvesbiedre.

Masturbēšanas čempionātu Sanfrancisko ik gadus organizē Seksa un kultūras centrs, un šī pasākuma mērķis nebūt nav vienkārši izklaidēties, bet gan likt sabiedrībai saprast, ka onanēšana nav tabu tēma, bet gan normāla un gluži ikdienišķa nodarbe.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!