Foto: EPA/LETA

Vīriešu iecienītā žurnāla Playboy amerikāņu izdevuma aprīļa numurā publicēts ikgadējais Playboy seksīgāko slavenību saraksts, kurā iekļautas 27 aktrises, dziedātājas, TV "sejas" un modeles.

Playboy sarakstā apkopotas tās pieredzes bagātās šovbiznesa sievietes, kuras ne tikai ar panākumiem darbojas savā radošajā lauciņā, bet arī izstaro īpašu spožumu.

Starp seksīgākajām pasaules slavenībām ierindojusies dziedātāja Bejonsa, seriāla True Blood zvaigzne Anna Pakvina, tumšādainā kinozvaigzne Halle Berija, amerikāņu aktrise un dziedātāja Dženifera Lopesa, Holivudas aktrise Skārleta Johansone un Armani zīmola reklāmas seja - aktrise Megana Foksa. 

Tāpat par vienu no seksīgākajām šī gada sievietēm atzīta aktrise Natālija Portmena, kura šobrīd ir pirmdzimtā gaidībās, par vienu no pasaules skaistākajām sievietēm uzskatītā Andželīna Džolija, kā arī ASV ļoti populārā "sabiedrības dāma" un dažādu šovu zvaigzne Kima Kardašjana. 

Protams, izvēloties seksīgākās slavenības Playboy nav aizmirsis arī par savām uzticamākajām vāka modelēm - sarakstā iekļuvusi arī 43 gadus vecā bijusī seriāla Baywatch zvaigzne Pamela Andersone (attēlā), kuras foto uz šī žurnāla vāka kopš 1989. gada bijis 13 reizes, kā arī Playboy dibinātāja Hjū Hefnera jauno līgaviņa, Playboy "zaķis" Kristela Harisa un citas modeles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!