Foto: Mango

Populārā dziedātāja Olga Rajecka (attēlā), kura nesen pārsteidza sabiedrību, paziņojot, ka gadījumā, ja Valdis Zatlers veidos koalīciju ar Saskaņas centru, viņa brauks prom uz Austrāliju, tagad ir atteikusies no emigrācijas plāniem, kā arī precizējusi savus politiskos uzskatus.

Izrādās, ka pret Saskaņas centru viņai pretenziju neesot - viņu satrauc vien tas, ka gadījumā, ja Sociālistiskā partija, kas ietilpst partiju apvienībā Saskaņas centrs, iegūs varu, tad gan Latvijas draud iespēja kļūt par Krievijas guberņu, bet tādā dzīvot viņa nevēlētos.

"Negribu, lai mēs kļūtu par Krievijas guberņu," intervijā radiostacijai Baltkom 93,9 trešdien stāstīja dziedātāja, izsakot pārliecību, ka līdz ar sociālistu nākšanu pie varas tā patiešām notiks.

Pēc Rajeckas domām, Saskaņas centrs vēlēšanās uzvarēja, jo par viņiem savas balsis atdeva arī daudzi latvieši, jo īpaši pensionāri - viņi bija noticējuši apvienības līderim Nilam Ušakovam, kurš pirms vēlēšanām uzvedies kā "salatētis ar dāvanu maisu", solot dāsnas sociālās garantijas un rūpes bar bērniem.

Kas attiecas uz solījumiem emigrēt uz Austrāliju, Rajecka nenoliedza, ka viņu šokējis Zatlera plāns sadarboties ar Saskaņas centru, tomēr šādu frāzi viņa izmetusi emociju uzplūdā - Rajecka vienkārši nevēlas atkal dzīvot Padomju Savienībā.

"Zatlers un Sprūdžs saka, ka Saskaņas centrs esot kļuvis labāks. Nu, kā iespējams, ka tas pēkšņi kļūtu labāks? Varbūt vienīgi pārrunas kļuvušas lojālākas?" jautā dziedātāja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!