Foto: F64

Populārais pašmāju dziedātājs Lauris Reiniks (attēlā), kuram uzticēta jaunā telekompānijas LNT realitātes šova Pelnrušķīte vadīšana, kategoriski atteicies iejusties prinča lomā.

"Jau ar meitenēm iepazīstoties, teicu, ka būšu viņu pieskatītājs. Nu, tāds kā pasakās teicējs, jo Latvijā taču mums nav karaļnama kultūras, līdz ar to negribu būt nedz karalis, nedz princis vai āksts, tas būtu banāli," izdevumam Rīgas Viļņi savu nostāju skaidrojis Reiniks.

Jaunā šova vadīšana dziedātājam ir arī profesionāls izaicinājums un iespēja parādīt sevi jaunā tēlā, kas Reinikam ir svarīgi.

"Tāpēc atteicos vadīt ģimeņu šovu un talantu šovu, jo nevaru tajos parādīties jaunā ampluā. Arī skatītājiem taču gribas pārmaiņas. Šis šovs ir citādāks arī pēc formas - mēs te deviņas dienas dzīvojam kopā, atšķirti no ārpasaule. Ilgstoši strādāt izbraukumā ir ļoti nogurdinoši. Esmu sapratis, ka man labāk patīk vadīt tiešraides. Trīs stundas nonstopā noraujos un eju mājās," stāstījis Reiniks.

Dienās, kad pavadītas kopā ar šova Pelnrušķīte dalībniecēm Piena muižā jeb Berghof viesību namā Sieksātē, šova vadītājam gadījušies arī emocionāli pārbaudījumi.

"Pirmā sērija izsauca kādas meitenes asaru šaltu. Nevarēju nociesties, gāju mierināt, bet tas viņu vēl vairāk saraudināja. Prasīju režisorei, vai mēs nespēlējamies ar cilvēku likteņiem un vai tas vēlāk neatsauksies uz manu karmu...

Man no vienas puses jābūt zibens novedējam, bet tajā pašā laikā jāizprovocē," savus uzdevumus šovā ieskicējis Reiniks un atzinis, ka šova dēļ dziedātāja muzikālā darbība necietīšot.

"Tāpēc jau neesmu šogad plānojis izdot albumu, ka esmu piekritis vadīt šovu. Ja man ir muzikālās prioritātes, šovus nevadu," izdevumam skaidrojis Reiniks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!