Izklaides portālam Mango aculiecinieks Ainārs iesūtījis video no novērošanas kamerām Rīgā, Šampētera ielā, kurā iemūžināts, kā kāda meitene mēģinājusi nokārtot savas dabiskās vajadzības.

Videomateriālā, kas uzņemts jūlija vidū Pārdaugavā pie Šampētera ielas pirmā nama, redzams, ka pa ielu, aizņemti ar attiecību skaidrošanu, soļo kāds gados jauns pāris, bet, aizejot aiz mājas stūra, puisis pieklājīgi paņem paturēt savas pavadones rokassomiņu, lai viņa varētu nokārtoties.

Sieviete jau ir pacēlusi kleitiņu un atkailinājusi dibenu, kad viņu kaut kas iztraucē, un, aši sakārtojusi apģērbu, viņa kopā ar puisi nozūd aiz stūra.

Pāris minūtes vēlāk jauniešiem pievienojas vēl kāds puisis ar padusē paslēptu alus pudeli, kurš meitenei pasniedz noslēpumainu paciņu, par ko saņem buču, un draudzīgā trijotne dodas tālāk savās gaitās.

Ja arī jūs esat redzējis vai piedzīvojis ko neparastu, aicinām savus aprakstus, foto vai video materiālus nosūtīt uz e-pastu redakcija@mango.lv - Linča tiesa ir vieta, kur jūs varat izteikties gadījumos, kuros valsts amatpersonas ir bezspēcīgas vai neieinteresētas!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!