Foto: Mango

Dziedātāja Sabīne Berezina (attēlā) nepilnu mēnesi nodzīvojusi bez kameru uzmanības, bet tagad atkal krāmē mantiņas, lai ievāktos LNT dzīvoklī un piedalītos šova Okartes skatuve otrajā sezonā. Lai gan meitenei vēl gribas izbaudīt brīvību, viņa saprot – no piedāvājuma atteikties nedrīkst, jo šovs palīdzēs viņas profesionālajā attīstībā.

"Starp abiem šoviem bijis tik īss starplaiks, ka nemaz tā īsti neesmu paspējusi izbaudīt brīvību, kad jau atkal jāiet šovā. Varēja vēl kādu pus mēnesi ļaut man padzīvot brīvībā! Īsti jau negribas atkal iet šovā, bet jāiet ir, jo īpaši tāpēc, ka arī Pujāts ir ticis.

Un galu galā šis šovs man būs iespēja iegūt savādāku pieredzi, jo ar mums strādās profesionāli horeogrāfi, vokālie pedagogi un aktiermākslas pasniedzēji, " emocijās pirms jaunā šova ar izklaides portālu Mango dalās Sabīne.

Viņa uzskata, ka jau zināmajiem šovmeņiem no Okartes skatuves pirmās sezonas nebūs nekādu problēmu sadarboties ar jaunajiem dalībniekiem - daudzi jau iepriekš tikušies konkursos, sadarbojušies muzikālā ziņā vai nāk no vienām pilsētām.

"Tas, kas man nepatīk un par ko dusmīgi arī Jātnieku puiši, ir fakts, ka jaunā šova dēļ būs jāatceļ daudzi ieplānotie Jātnieku koncerti, jo mēs ar Aneti abas būsim šovā. Puiši baidās, ka šo mēnešu laikā grupu aizmirsīs. Tomēr mēs viņiem apsolījām arī jaunā šova laikā ik pa brīdim iesaukties "īhā!" un atgādināt par Jātniekiem," stāsta dziedātāja.

Sabīne smejas, ka uzreiz, kā viņa iesoļos LNT dzīvoklī, viņa sasveicināsies ar Hari un nosmiesies, ka atkal atgriezusies mājās.

"LNT dzīvoklis jau ir vairāk manas mājas nekā dzīvoklis, kurā pati mitinos kopā ar draudzenēm. Tur ir mana burbuļvanna, mana gulta," smejas Sabīne. Pēdējās dienas, kas atlikušas brīvībā, Sabīne iecerējusi pavadīt kārtīgi izballējoties, lai jau pirmdien, 16. janvārī atkal ar svaigu galvu ievāktos uz dzīvi LNT telpās.

"Nedaudz dīvaini būs tas, ka mēs visi, vecie šova dalībnieki, tagad būsim katrs par sevi - sanāk, ka mēs ar grupas kolēģi Aneti tagad būsim konkurentes. Taču mūsu draudzību tas nemainīs," spriež Sabīne.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!