Foto: DELFI

Šova Okartes skatuve abu sezonu dalībniece Sabīne Berezina (attēlā) atklāj, ka otrajā sezonā dzīve esot daudz grūtāka, nekā pirmajā šovā – tajā valda tik stingri noteikumi, ka dalībnieki dzīvojot pastāvīgā stresā un baidās, cik ilgi viņu nervi izturēs šo spriedzi.

"Šova otrā sezona ir ļoti smaga. Mums ir daudz stingrāki noteikumi, nekā pirmajā sezonā, piemēram, ārā pīpēt vai paelpot svaigu gaisu laiž tikai trīs reizes dienā, aizliegts pa dienu gulēt, pie tam uzcelta īpašā Pārdomu māja, kurā vari tikt ieslodzīts par noteikumu pārkāpumu," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Sabīne.

Stingro noteikumu dēļ jaunie talanti dienas vada pastāvīgā stresā un sliktā noskaņojumā. "Katrs sīkums spēj saniknot. Tā kā pa dienu nedrīkst gulēt, pastāvīgi jūtos neizgulējusies, jo naktīs bieži nespēju aizmigt, un mani moka murgi. Ja vēl gadās tikt dušā pēdējai un dabūt vēsu ūdeni, garastāvoklis ir pilnībā sabojāts. 

Īpaši grūti ir vecajiem šova dalībniekiem, jo starp abām sezonām īsti nepaspējām atpūsties, kā arī bijām pieraduši pie tādas dzīves, kāda bija pirmajā sezonā, un mums grūtāk pieņemt jaunos noteikumus," skaidro dziedātāja.

Viņa atklāj, ka visu laiku atrodas vieglā stresa stāvoklī, un joko, ka pati gaida, cik ilgi izturēs viņas nervi. Arī darba Okartes skatuvē 2 ir vairāk, nekā šova pirmajā sezonā, jo kā jau mūzikla dalībniekiem, jauniešiem jāstrādā arī pie skatuves horeogrāfijas, pie tam viss jādara vieniem, nevis kā ierasts - grupās.

Vecie dalībnieki ar jaunajiem labi sadraudzējušies, un visas lieta tiek darītas kopīgi, tā ka vismaz šajā ziņā sadzīvē problēmu neesot. Taču šova otrajā sezonā mainījušās arī Sabīnes attiecības ar Kristapu Pujātu.

"Ja iepriekšējā šovā mums visu laiku bija viena maigošanās, tagad rozā briļļu periods pagājis, un esam jau nobriedis pāris. Saprotam arī to, ka daudzi šeit ilgojas pēc mīļajiem - Antrai pietrūkst dēliņa, Anete Kotoviča ilgojas pēc drauga, tāpēc, cienot savus kolēģus, visu laiku nemaigojamies un neizrādām savas jūtas," par attiecībām stāsta Sabīne.

Meitene atzīst, ka lai gan šova otrā sezona, salīdzinot ar pirmo, viņai esot nesalīdzināmi grūtāka, viņa nepadosies. "Reizēm jau uznāk niķis, un šķiet, ka viss apnicis - gribas mājās, neko nevar padarīt un rokas trīc no stresa, taču es saņemos.

Šādos brīžos ieskaidroju sev, ka viss notiek tā, kā tam jānotiek, ievelku elpu, iztaisnoju muguru un saku sev, ka izturēšu, lai cik grūti būtu. Es esmu cīnītāja," sevi iedvesmo Sabīne.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!