Foto: Mango

Ceturtdienas, 31. marta, vakarā Vecrīgas klubā Kaļķu vārti ar ballīti tuvāko cilvēku lokā savu 22 gadu dzimšanas dienu atzīmēja šova O!Kartes akadēmija uzvarētāja Samanta Tīna (attēlā).

Sarunā ar izklaides portālu Mango Samanta pastāstīja, ka ar dzimšanas dienas svinībām ir ļoti apmierināta, jo, lai gan viesu nav bijis ļoti daudz, tie bijuši jaunās dziedātājas tuvākie un mīļākie cilvēki.

Sveikt dziedātāju jubilejā bija ieradusies arī Tukumā dzimušās Samantas mamma, kura meitai uzdāvināja ļoti īpašu dāvanu - ģimenē no paaudzes paaudzē pārmantotu gredzenu. 

"Kad mamma man pasniedza gredzenu, jutos patiešām aizkustināta, jo tā ir ģimenes relikvija un to saņemt ir liels pagodinājums. Kad biju maza, kā jau visas meitenes šiverējos par mammas lādītēm. Toreiz es šo gredzenu atradu apsūbējušu aristokrātiskā kastītē, un tagad tas ir mans," priecājas Samanta, kurai dzimšanas diena gan īpaši nozīmīgs notikums vis nešķiet.

"Daži dzimšanas dienā priecājas, ka kļuvusi par gadu vecāki, bet citi bēdājas, ka vēl viens gads pagājis. Es par to nedomāju, jo uzskatu, ka cilvēkam galvenais ir pašam izglītoties, augt un pilnveidoties, bet gadiem nav nekādas nozīmes.

Parasti, kad man prasa, cik man ir gadu, es atjautāju, cik man vaicātājs dotu. Vairumā gadījumu tiek nosaukts lielāks gadu skaitlis. Es nekad nezinu, vai to uztvert kā komplimentu vai apvainojumu, bet es laikam vienkārši izskatos vecāka par saviem gadiem," spriež dziedātāja.

Pati Samanta uz dzimšanas dienas svinībām bija īpaši posusies - divas dienas pirms lielā notikuma viņa Twitter mikrobloga vietnē vīteroja, ka, lai tiktu pie "īstās matu krāsas", viņa salonā pavadījusi 12 stundas, jo matus vajadzējis pārkrāsot trīs reizes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!