Foto: Mango

Jaunā dziedātāja Samanta Tīna (attēlā) šogad ir vienīgā, kura Eirodziesmā startē ar veselām divām dziesmām – pirmajā pusfinālā viņa kopā ar Dāvidu Kalandiju izpildīja mīlas balādi I Want You Back, bet otrajā pusfinālā viņa piedāvās skaudro For Father. Tiesa, saspringtā gatavošanās konkursam Samantai pamatīgi uzdevusi pa nerviem.

"Pie saviem Eirodziesmas priekšnesumiem esmu ļoti smagi strādājusi, ieguldot daudz garīgos un finansiālos līdzekļus. Gatavošanās Eirodziesmai man prasījusi ļoti daudz nervu," izklaides portālam Mango atklāj Samanta. Nedēļa, kas bijusi starp abiem pusfināliem, Samantai bijusi īpaši grūta.

"Šajā nedēļā esmu vispār palikusi bez nerviem! Pēc pirmā priekšnesuma, nepilnu nedēļu pirms otrās uzstāšanās sapratām, ka otrajam priekšnesumam viss jāpārtaisa. Tas man bija milzīgs šoks un pamatīgi sadeva pa nerviem.

Šonedēļ man vispār nav izdevies atpūsties - gulēt gāju vien četros no rīta, jo pēc mēģinājumiem vēl bija jāmācās gala eksāmeniem - janvāra beigās man jāpabeidz Kultūras koledža. Tā kā šī nedēļa man pagāja pilnīgā stresā," stāsta jaunā dziedātāja.

Lieta, kas viņu nomierina visā šajā trakajā skrējienā, ir brīdis, kad pasēdēt pie televizora un paspaidīt pults podziņas. "It kā nejēdzīga nodarbe, bet tā pults spaidīšana lieliski atbrīvo ķermeni un prātu. Vēl man atpūsties palīdz indiešu mūzika," savas relaksācijas metodes atklāj Samanta.

Dziedātāju nedaudz uztrauc arī tas, ka gadījumā, ja finālā tiks arī otrs viņas skaņdarbs, viņas atbalstītāji varētu sadalīties divās daļās - vieni balsotu par vienu, otri - par otru dziesmu.

"Taču tas nekas - pati saskaitīšu kopā balsis par abām dziesmām un uztveršu to kā savu nopelnīto vietu," smejas Samanta, spriežot, ka emocionālajai dziesmai For Father vajadzētu tikt finālā.

"Dziesma For Father būs mans veltījums bērniem, kam nav tēva. Tas nav aicinājums uz sāpēm, bet gan stāsts par to, ka, ja Dievs kaut ko nav iedevis, viņš ir tā vietā devis ko citu svarīgu. Man pašai ar tēvu viss kārtībā - tas nav stāsts par mani," stāsta Samanta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!