Foto: Mango

LNT šova Latvijas princese 2009 viceprinceses titula ieguvēja Sanita Kubliņa (attēlā) pēc garās ziemas sajutusi, ka klāt nākuši liekie kilogrami, kas uzkrāti ar saldumiem un citu nevesalīgo pārtiku, tāpēc Sanita nolēmusi tuvāko mēnešu laikā nomest lieko svaru.

Jau mēnesi "princese" Sanita pēc darba regulāri dodas uz Berga bazāru, kur viņa apmeklē City Fitness trenažieru zāli, taču pēc tam, kad Sanita klātienē apmeklējusi TV3 šovu Dejo ar zvaigzni 3, viņa tik ļoti iedvesmojusies no dejotāju priekšnesumiem, ka fiziskās aktivitātes sporta klubā meitene vēlas papildināt ar moderno deju nodarbībām.

"Šobrīd es aktīvi sportoju, bet paralēli tam varētu katru otro dienu apmeklēt kādus deju kursus. Domāju, ka ka dejošanas prasmes man varētu lieti noderēt," sarunā ar izklaides portālu Mango atklāj Sanita.

"Princese" pirms vasaras sezonas ļoti nopietni apņēmusies notievēt. "Esmu nolēmusi atgūt savu formu, jo parasti ziemā nedaudz pieņemos svarā. Tāpēc tagad cenšos nedēļā četras vai piecas dienas apmeklēt sporta klubu. Man ir treneris, kas ir izveidojis speciālu programmu un stāv diendienā blakus, un abi kopā trenējamies. Ir tā, ka pēc darba aizbraucu mājās, paņemu savu sporta somu un uzreiz pa taisno uz sporta zāli, tāpēc mājās esmu tikai desmitos vakarā. Kopā ar treneri esmu izveidojusi jaunu ēdienkarti," tā par tievēšanas procesu stāsta Sanita.

No savas ēdienkartes viceprincese pilnībā izslēgusi saldos ēdienus, gāzētos dzērienus, kā arī sāli. "Šobrīd pārtieku no dārzeņiem, augļiem, dabīgajām sulām un vārītas vistas filejas. Ir arī atslodzes dienas, kad visu dienu dzeru tikai 0,5% paniņas. Badoties es nebadojos, bet cenšos kaut kādā veidā sevbi iegrožot, jo ziemas periodā ir pat bijis, ka Cocacola dzēru litriem un ēdu saldumus," atzīst Sanita.

Tievēšana programma izrādījusies veiksmīga, jo Sanitai jau manāmi pirmie grūtā darba rezultāti. "Ir progress, un par to pašai liels prieks. Gribu atbīvoties no trīs liekajiem kilogramiem. Skatīšos pati, kādi būs nākamajā mēnesī rezultāti, un tad redzēs. Katru nedēļu ar treneri izskatam manu tievēšanas programmu, un treneris ievieš tajā korekcijas, jo katram cilvēkam ir individuāls šis process - citam vajag nomest liekos kiliogramus, bet citam izveidot formīgāku augumu," zina stāstīt Sanita.

Savu zeltaini brūno iedegumu "princese" ieguvusi, kad gada sākumā bija devusies ceļojumā pa Taizemi. "Pirmos saules pigmentus ieguvu Taizemē, bet tagad lietoju paštonējošos ķermeņa krēmus, kā arī dienā izdzeru glāzi burkānu sulas. Teikšu godīgi - solāriju man nav laika apmeklēt. Ar nepacietību gaidu pirmos saules starus un vasariņu, kad varēs iet uz pludmali sauļoties," piebilst Sanita.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!