Otrdien, 22. februārī, Latvijas Nacionālajā teātrī, kur risinājās ikgadējās "Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvas" pasniegšanas ceremonija, pulcējās lielākā daļa Latvijas mūzikas dzīves un citu šovbiznesa jomu darboņi.

Šogad Mūzikas ierakstu gada balva tika pasniegta jau 15. reizi, un, kā jau ierasts, skatītāju rindās varēja sastapt vairumu šobrīd aktuālo pašmāju mūziķu un citu ar mūzikas biznesu saistītu cilvēku, no kuriem daudzi ceremoniju apmeklēja kopā ar savām otrajām pusītēm.

Ar īpašu elegenci uz daudzo viesu fona izcēlās jauniņais pašmāju rokeris Kaža ar draudzeni Lindu, mūzikas izdevniecības Mikrofona ieraksti vadītājs Guntars Račs ar laulāto draudzeni, bijušo skaistumkaralieni Sintiju Jenerti, kā arī dziedošais modelis Markus Riva, kurš pasākumu apmeklēja kopā ar savu muzikālo patronesi Janu Kay - šie pāri bija vieni no retajiem, kuri bija ievērojoši ceremonijas ielūgumā norādīto melnbalto ģērbšanās stilu.  

Tālo ceļu no Liepājas bija mērojis arī bijušais līvs Ainars Virga, kurš ieradās savas mīļotās sievietes Anijas pavadībā (abi attēlā) - pāris kopā ir jau nedaudz vairāk par diviem gadiem, un abi mīlnieki viens otru atraduši Liepājas pludmales festivālā Baltic Beach Party.

Balvu pasniegšanas ceremoniju apmeklēja arī bijušais Saeimas deputāts un grupas Bumerangs solists Vents Armands Krauklis, ierodoties kopā ar gandrīz 20 gadus jaunāko mīļoto sievieti Līgu Avotu, kura drīzumā gatavojas kļūt par māmiņu.

No grupas Prāta vētra, kas tika pie tautas balsojuma balvas par dziesmu Gara diena, ceremoniju bija deleģēti pārstāvēt Jānis Jubalts un Māris Mihelsons, kuri pasākumu apmeklēja kopā ar savām dzīvesbiedrēm, bet divas balvas ieguvušais hiphopa mākslinieks Gustavo ceremonijā ieradās kopā ar savu māsu Annu, kurai albumā Trešā elpa mūziķis veltījis dziesmu Mana māsa Anna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!