Foto: Mango

Nebijusi situācija LNT talantu šovā Okartes skatuve – pēc Kristapa Vegnera jeb Vāģa izbalsošanas grupas T-Band Anita Intaite jeb Košā turpmākajos šova koncertos būs spiesta kāpt uz skatuves viena, un meitene ir pilnībā satriekta par notikumu pavērsienu.

Aizvadītās sestdienas koncertā, kurā kopā ar grupu oriģināldziesmām tika izpildīta Zigmara Liepiņa daiļrade, izbalsošana izvērtās sevišķi smaga. Lai gan žūrija bija ļoti kritiska, īpaši skarbus vārdus veltot grupu nu un un 4 vēji oriģinālkompozīcijām, kā pēdējie palika 4 vēji un T-Band, kuri pirmo reizi šovā atļāvās uzstāties ar īstu smagā roka gabalu, pulcējot pie skatuves arī dejotgribētājus.

Kamēr 4 vēju meitenes, gaidot rezultātus, nespēja valdīt asaras, T-Band uz izbalsošanas svītras turējās braši un, uzzinot, ka palikuši pēdējie, ļāva žūrijai izlemt to, kurš aizies. Tā kā grupā bija palikuši vairs tikai divi dalībnieki, bija skaidrs, ka pēc izbalsošanas palikušajam turpmāk šovā nāksies uzstāties kā solistam.

Žūrijas priekšsēdētājs Guntars Račs no šova izslēdza Kristapu, pamatīgi satriecot Anitu, kura bija ļoti sadraudzējusies ar savu grupasbiedru.

"Es jūtos pilnībā izsista no sliedēm - ja godīgi, es necerēju uz šādu rezultātu. Es nedomāju, ka bijām to pelnījuši, patiešām. Zinu tikai to, ka esmu pazaudējusi savu šova labāko draugu, kas mani ļoti atbalstīja, kad bija šausmīgi grūti - man būs ļoti grūti bez Kristapa," ar izklaides portālu Mango emocijās dalījās vienīgā šovā atlikusī T-Band dalībniece Košā.

Meitene bija tik satriekta, ka nespēja atgūties arī ballītē klubā Dstyle, uz kuru pēc koncerta devās šova dalībnieki. Kamēr pārējie atpūtās, dejoja un baudīja dzērienus, Košā stāvēja maliņā, atzīstot, ka viņai uz ballēšanos prāts nudien nenesas.

"Es cenšos slāpēt savas emocijas un nedomāt par to, kā tagad būs, jo, iedomājoties par to, ka esmu palikusi viena, man asaras saskrien acīs," skumji stāstīja meitene. Tomēr viņa ir apņēmības pilna turpināt cīnīties viena, un tas, ka būs grūti vienai sacerēt dziesmas, viņu neuztrauc.

"Šodienas emociju iespaidā manī ir atvēries kāds dīvains visums - jau braucot taksī uz šejieni, man galvā skanēja nenormāli trakas, emocionālas melodijas. Fīlinga ir daudz, es ielikšu to visu dziesmās," stāsta Košā.

Viņa piebilst, ka ir ļoti pateicīga par izrādīto atbalstu arī pārējiem šova dalībniekiem, kuri apsolījuši meiteni, kas grupā palikusi viena, atbalstīt un lutināt ar gardumiem.

"Man tagad noteikti jāpalīdz Košajai noturēties šovā - tas ir galvenais, par ko pašlaik domāju. Zinu, ka arī Silvestrs Streičs gatavo dziesmu, ko Košajai izpildīt, tā ka mēs, T-Band puiši, neatstāsim savu meiteni vienu, bet turpināsim atbalstīt, kā vien mākam," portālam Mango teic izbalsotais Kristaps.

Tagad, pēc izbalsošanas esot ārā, viņš turpinās darboties arī pārējās savās grupās - Mežonīgais rieksts, Užupes konstitūcija un Citrons.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!