Foto: F64

Pēc Okartes skatuves fināla koncerta izskanēšanas jaunie mūziķi pa taisno devās uz klubu Kino, kur ļāvās pirmajai ballītei jau kā brīvi cilvēki. Tā kā nevienam šova dzīvoklī vairs jāatgriežas nebija, lustēties varēja līdz rīta gaismai.

Pie kluba durvīm jaunizceptie mūziķi tika sagaidīti kā īstas zvaigznes - jauniešiem iesoļojot klubā, zibsnīja fotoaparāti, un visu apmeklētāju acis tika pievērstas viņiem. Jaunās zvaigznes sveica arī iepriekšējā talantu šova dalībnieki Evija Sloka un Nikolajs Puzikovs (attēlā), un uz ballīti klubā bija ieradušies arī jau izbalsotie dziedoņi.

Par godu vērienīgā projekta noslēgumam bija izcepta īpaša torte ar Okartes skatuves simboliku, kuru jaunieši nekautrējās izmantot visdažādākajām aktivitātēm - nu un Elvis pat dabūjis sejā savu devu kūkas.

Vakars pagāja jautrās dejās ar sen nesatiktajiem draugiem, radiniekiem un otrām pusītēm, bet tie, kas vēl ir bez otrajām pusītēm, pirmo vakaru brīvībā izmantoja aktīvās izklaidēs ar pretējā dzimuma pārstāvjiem. Īpaši pieprasīts meiteņu vidū bija Jātnieku Rikardions, kurš jau šova laikā izteicās, ka meitenes nevar vien sagaidīt, kad siržu lauzējs būs ārā no LNT telpām.

Ar fināla koncertu nekas vēl nav beidzies - jau uzreiz pēc Ziemassvētkiem jaunie talanti kopā ar noslēpumaino Hari dosies koncerttūrē pa visu Latviju. Koncerttūre tiks atklāta 26. decembrī Valmierā, nākamajā dienā talanti koncertēs Jelgavā, pēc tam - Liepājā, bet 29. decembrī noslēgs tūri Venstpilī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!