Foto: F64

Kopš jauno izpildītāju konkursa Jaunais vilnis rīkotāja Igora Krutoja paziņojuma, ka sarunas ar Jūrmalas domi par konkursa norisi sasniegušas kritisko punktu, minējumi – pulcēsies šovasar Jūrmalā Krievijas šovbiznesa zvaigznes vai nē – turpinās, bet šonedēļ pārtraukta biļešu tirdzniecība uz Jaunā viļņa pasākumiem.

"Informējam, ka līdz brīdim, kad tiks noslēgts līgums ar Jūrmalas domi (ceram, ka tas notiks visdrīzākajā laikā), biļešu tirdzniecība uz pasākumu tiek pārtraukta," teikts Biļešu servisa mājaslapā ievietotajā konkursa rīkotāju paziņojumā.

Tāpat rīkotāji atzinuši, ka viņi no sirds cer, ka pēc 2012. gada 10. marta biļetes uz Jauno vilni, kura norise šovasar bija plānota no 24. līdz 29. jūlijam, visiem interesentiem būs pieejamas.

Iepriekš Biļešu servisa mājas lapā izvietotā informācija liecināja, ka daļa biļešu uz Jaunā viļņa pasākumiem dažādās cenu kategorijās jau ir izpirktas, un arī Krievijā atsevišķas tūrisma firmas piedāvā iegādāties braucienus uz šo popmūzikas pasākumu Jūrmalā.

DELFI Izklaide jau vēstīja, ka februāra sākumā Rīgā bija ieradusies festivāla organizatori, un pēc viņu aizbraukšanas maestro Raimonds Pauls paziņoja, ka festivāla norise Jūrmalā ir apdraudēta.

Nedaudz vēlāk publisku paziņojumu izplatīja arī Krutojs, kurš atzina, ka sarunas ar Jūrmalas domi ir sasniegušas kritisko punktu un tiek izskatīti varianti par konkursa norisi citās pilsētās.

Publiski izskanējusi arī versija, ka Jaunā viļņa konkursu varētu rīkot Rīgā, tāpat kuluāros spriests, ka rīkotāji jau pieņēmuši lēmumu to organizēt Sanremo, bet oficiāla apstiprinājuma tam, ka Jaunais vilnis nenotiks Jūrmalā, pagaidām nav.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!