Foto: F64
Krievijā populārā latviešu dziedātāja Laima Vaikule (attēlā) savas daiļrades cienītājus vienmēr pārsteigusi ar elegantiem tērpiem un lielisku izskatu, bet kādā intervijā dziedātāja atklājusi, ka labs izskats no viņas lielas pūles neprasa.

"Tie ir gēni. Man nevajag daudz censties, tik drusku pamainīt imidžu, un izskatās labi," intervijā žurnālam Ievas stāsti atklājusi Vaikule.

"Man ir palīgi, bet skatuves tērpus izvēlos un veidoju pati. Pasaulē nav tāda dizainera, kura tērpu es uzreiz varētu vilkt mugurā un kāpt uz skatuves. Es tos pārtaisu," noslēpumos dalījusies dziedātāja.

Nesen, piedaloties raidījumā Ekstrasensu cīņas, Vaikule dalībniekiem jautāja, vai viņai veiktas plastiskās operācijas - daži no neparasto spēju īpašniekiem teikuši, ka viņai veikti griezieni krūšu un kakla rajonā, bet tas neatbilstot patiesībai.

"Man nav nevienas rētas. Man no plastiskām operācijām bail, jo neviens nezina, ar ko tas var beigties. Kad pienāks laiks, darīšu visu, kas vajadzīgs, lai būtu ar sevi apmierināta. Varbūt man šodien palīdz tik labi izskatīties tas, ka līdz četrdesmit gadu vecumam neesmu pīpējusi un dzērusi," spriedusi Vaikule.

"Intuitīvi jūtu, kad nepieciešama atpūta. Dažreiz vienkārši vairākas dienas vēlams pavadīt horizontāli - pagulēt. Svarīgi nomierināties, satikt, būt mierā ar sevi. Lai nekas nespēlē uz nerviem, lai tu spēj piedot," par to, kā saglabāt labu izskatu, padomus sniedz dziedātāja.

"Tiesa, ar sevi, saviem netikumiem var cīnīties, strādāt visu mūžu - sākot ar raksturu un beidzot ar svaru -, lai beigās apjēgtu, ka nekad nebūsi ideāla. Kad salauzu roku, sapratu, ka pirms tam biju ļoti laimīga, jo nejutu savus orgānus, kājas un rokas bija veselas. Kad notiek nelaime, nāk apjausma, ka neesi cienījis laiku, kad viss tev bija kārtībā," pārliecinājusies populārā dziedātāja.

Vecuma tuvošanos Vaikule uztver kā kaut ko neizbēgamu. "Arī es novecošu, ja nenomiršu agrāk. Vecums, kad kļūsti vājāks un, ja vēl, nedod Dievs, nav naudas, ir pazemojošs sabiedrībā, kur neciena vecus cilvēkus," atzinusi Vaikule.

Galerijā: ieskats Laimas Vaikules vizuālajās pārvērtībā pēdējo gadu laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!