Lielbritānijas iedzīvotājus šokējis incidents, kad kāda pusmūža kundzīte, ejot pa ielu, pievilinājusi kaķi un izmetusi to atkritumu urnā. Kamēr saimniekiem izdevās kaķi glābt, dzīvnieks miskastē bija pavadījis 15 stundas, ziņo The Daily Mail.

Četrus gadus vecās kaķenes Lolas saimnieks Derils Manns (attēlā) savu mīluli atrada tikai nākamajā rītā, bet, kad apskatījās novērošanas kameras video, kļuva tik nikns, ka nolēma videomateriālu ievietot YouTube servisā, lai cilvēki ļaunprātīgo sievieti varētu atpazīt.

"Svētdienas rītā es gribēju Lolu pabarot, bet nekur viņu nevarēju atrast. Karstajā tveicē es viņu vairākas stundas visur izmeklējos un pēc ilgstošiem pūliņiem no atkritumiem izdzirdēju vārgu ņaudēšanu. Es paskatījos iekšā un atradu Lolu, kas bija pārbijusies un nosmērējusies ar saviem mēsliem," vietējai presei stāstījis kaķenes saimnieks.

Tāpat viņš piebildis, ka labprāt uzzinātu, kā šī sieviete justos, ja viņa uz 15 stundām bez ēdiena un dzēriena būtu iesprostota atkritumu tvertnē.

Tikmēr dzīvnieku nīdējas meklējumos jau iesaistījusies arī vietējā policija, kā arī dažos interneta resursos izveidotas šīs sievietes personības noskaidrošanas grupas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!