Foto: Mango

Telekompānijas LNT sirsnīgā sadziedāšanās šova Dziedošās ģimenes uzvarētāji Zaļkalniņu ģimene (attēlā) nav zaudējuši popularitāti arī vairākus mēnešus pēc šova beigām - Zaļkalniņi gandrīz katru nedēļas nogali piedalās kādā koncertā vai tiek ielūgti uzstāties kādā pasākumā.

"Katras brīvdienas, kad mēs visi tiekam, mums ir koncerti dažādās Latvijas malās. Mūs aicina arī uz privātiem pasākumiem, bet Lielvārdē esam nominēti pat "Gada lielvārdiešu" titulam," sarunā ar izklaides portālu Mango lepojas viena no dziedošās ģimenes meitām Līga Zaļkalniņa.

Šova laikā īpašu popularitāti iemantojusī Zaļkalniņu ģimenes jaunākā atvase Zanīte pat kā viesmāksliniece uzaicināta piedalīties mazo vokālistu konkursā Lielvārdes novada cālis, par kura uzvarētāju meitene kļuva 2010. gadā.

"Iepriekš Zanīte ļoti pārdzīvoja, ka bieži vien aizņemtības dēļ netiek uz bērnu dārzu, bet tagad viņai vēl vairāk iepatikusies piedalīšanās dažādos pasākumos. Viņu atpazīst uz ielas un cilvēki bieži smaida, viņu ieraugot," par māsiņas popularitāti priecājas Līga.

Uz jautājumu, kā Zaļkalniņu ģimene sadzīvo ar nesen iegūtu popularitāti un slavu, Līga atbild: "Lielākoties jau tas ir pozitīvs ieguvums - cilvēki ir priecīgi mūs redzēt, tomēr slava ir arī nedaudz nogurdinoša, jo cilvēki pastiprināti vērtē, ko un kā mēs darām. Neviens jau parasti acīs neko nesaka, tomēr dažādas runas ir dzirdētas un tas nogurdina."

Arī Zaļkalniņu ģimenes galva, kurš zaudēja darbu laikā, kad pēc šova piedalījās Dziedošo ģimeņu koncerttūrē, joprojām ir bezdarbnieks. "Jā, tētis darbu joprojām nav dabūjis, tomēr šobrīd viņam ir dažādi darbi mājās, un tādēļ tas nav nekas pārlieku šausmīgs," teic Līga.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!