Foto: DELFI Репортер
Debesīs virs Sanktpēterburgas pirms dažām dienām novērots nezināms lidojošs objekts, turklāt neizskaidrojamā parādība manīta vairākos pilsētas rajonos. Kā vēsta Krievijas mediji, aculiecinieki dīvaino objektu raksturojuši kā "spožu plankumu gandrīz melnajās debesīs".

"NLO bija novērojams aptuveni četru piecu kilometru attālumā no Lunačarska prospekta, kaut kur virs IKEA veikala. Augstums - apmēram puskilometrs," precīzākas detaļas atklājis viens no aculieciniekiem.

Viņš stāstījis, ka redzējis apvienojumu no sešiem vai septiņiem punktiem, kas pulsējuši un pārvietojušies centrālā objekta ietvaros. Tajā pašā laikā NLO bijis "nekustīgs attiecībā pret redzamajiem zemes orientieriem".

Objektus Sanktpēterburgas iedzīvotāji varējuši vērot trīs līdz četras minūtes, bet tad tie pēkšņi "nodzisuši". Vēlāk tie manīti arī virs citiem pilsētas rajoniem.

"Pamanīju divus mirdzošus punktus, kas pilnīgi negaidīti parādījās debesīs. Tie ātri, bet līgani kustējās uz vienu konkrētu vietu, kuru sasniedzot, pēc brīža izdzisa," redzēto raksturojis kāds cits aculiecinieks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!