Kāda Holbruksas pilsētas iedzīvotāja Liza Meninga un viņas bērni – 11 gadus vecā Ellija un sešus gadus vecais Džeisons – bijuši spiesti pamest savas mājas, jo viņus nobiedējis spoks, kurš sācis saimniekot viņu mājās un vairākas reizes izraisījis dīvainas, paranormālas parādības.

Kā ziņo britu prese, ģimenei ar slēpto kameru izdevies spoka izdarības pat nofilmēt, bet pēc tam viņi izsaukušu garīdznieku un mediju, lai tie palīdzētu viņu māju atbrīvot no poltergeista.

Kā presei pastāstījusi pārbiedētā ģimene, garīdznieks katram ģimenes loceklim nešķīstā spēka atbiedēšanai iedevis pa krustiņam, bet medijs paziņojis, ka šīs ģimenes māja esot "durvis, pa kurām mūsu pasaulē ienāk mošķi un vampīri".

Liza pastāstījusi, ka spoks bieži vien saimnieko viņu virtuvē - izmētā galda piederumus, katliņus un pat pannas, kā arī stumda galda un skapju atvilktnes. Bijis pat gadījums, kad pēkšņi "aizkritušas" mājas durvis, tāpēc ģimenei mājās nācies ierāpties pa logu.

Liza ar bērniem uz laiku esot pārvākusies pie draudzenes un šobrīd meklē jaunu dzīvesvietu. Pēc tam, kad uz mājas lieveņa sieviete atradusi mirušu savu sunīti, viņa ir nobažījusies arī par savu bērnu dzīvību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!