Kāds jauns pāris no Denveras kļuvis par aculieciniekiem brīnumam – viņi uz pirkuma čeka pamanījuši mūsu pestītāja Jēzus Kristus seju, un šis notikums uz visiem laikiem mainījis abu mīlnieku dzīvi.

Kā ziņo kanāls Fox, Džeikobs Simonss un viņa līgava Džentrija Lī Sazerlenda pastāstījuši, ka viņi populārajā Walmart tirdzniecības centrā iegādājušie pāris gleznas, lai ar tām izrotātu savu mitekli.

Pāris dienas pēc iepirkšanās vīrietis dzīvokļa virtuvē uz grīdas atradis veikalā izsniegto čeku un pamanīja uz tā brīnumainas izmaiņas - uz čeka bija parādījusies Jēzus Kristus seja.

Jaunie cilvēki nekavējoties zvanījuši uz veikalu, kur Walmart darbinieks viņiem paskaidrojis, ka šāda veida pleķis varējis veidoties, siltumam un mitrumam iedarbojoties uz čeka papīru, bet abi mīlnieki ir pārliecināti par brīnumu.

"Tā ir Dieva svētība. Dievs parādījās mums un atvēra mums acis. Mēs jūtam, ka mums ar viņa sūtīto svētību ir jādalās ar visu plašo pasauli," vietējiem medijiem skaidrojuši čeka atradēji, kuri momentāni kļuvuši par pārliecinātiem kristiešiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!