Pašmāju dziedātāja un šova Okartes skatuve bijusī dalībniece Laura Raila nesen, caur mežu dodoties mājās no darba, Vaivaros atradusi diezgan baisu un biedējošu ķepai līdzīgu veidojumu uz ceļa. Tā kā nav iespējams noteikt, kuram dzīvniekam šī kāja pieder, Laura izteikusi versiju, ka tā pieder mītiskajai čupakabrai jeb kazu vampīram.

"Šo kāju jeb ķepu nobildēju, lai citiem parādītu, kas dzīvo Vaivaru mežā, jo, iespējams, šeit nemaz nav droši pārvietoties," sarunā ar DELFI izklaidi stāsta Laura.

Dīvainā kāja nav piederējusi nedz sunim, nedz citam dzīvniekam, kuru Laura pazītu. Tā bijusi cilvēka rokas lielumā, un pirksti savienoti ar plēvēm. Baisais atradums dziedātāju nobiedējis, un viņai šobrīd ir neomulīgi pārvietoties pa mežu, jo ķepa raisījusi domas par to, kādi gan mošķi dzīvo meža biezokņos.

Kā izrādās, mūziķe tic mītiskās čupakabras eksistencei. Viņa redzējusi dokumentālo filmu un internetā lasījusi vairākus rakstus par šo dīvaino dzīvnieku, kurš cilvēkos izraisa bailes.

Lai gan vairāki cilvēki Lauras Facebook profilā norādījuši, ka kāja, iespējams, piederot bebram, dziedātājas bailes tas nemazina un neomulīgā sajūta nav zudusi.

Vēl nesen DELFI Izklaide ziņoja, ka arī mūsu kaimiņzemē Igaunijā manīta dīvaina radība, kuru vietējie nodēvējuši par "igauņu čupakabru", bet kādā Urālu reģiona ciematiņā atrasti divi ļoti dīvaini dzīvnieciņi, kurus aculiecinieki nodēvējuši par čupakabrām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!