Nezināms lidojošs objekts izjaucis Vācijas pilsētas Brēmenes lidostas aviopasažieru plānus – 6. janvāra vakarā dispečeru radaros vairākas reizes parādījās un pazuda kāds objekts, kas bija vērojams lidostas gaisa telpā.

Kā vēsta vietējie mediji, lai novērstu transporta un pasažieru apdraudējumu, tika pieņemts lēmums atcelt reisu no Frankfurtes pie Mainas uz Hannoveru. Savukārt lidmašīnai no Parīzes, gaidot atļauju nosēsties, kādu laiku nācās riņķot virs lidostas.

Sākumā NLO no dispečeru torņa pamanījis kāds no lidostas darbiniekiem, kurš pēc tam izsauca policiju. Pēc tam dīvaino mirgojošo objektu pamanīja arī cilvēki no zemes, kuri to filmēja un fotografēja.

"Sākumā mēs domājām, ka tā ir kāda vadību zaudējusi lidmašīna vai helikopters. Šķita, ka tūlīt notiks nenovēršamais, bet tas lidaparāts gaisā sāka uzvesties ļoti dīvaini. Galu galā tas vienkārši izgaisa," stāstījusi kāda aculieciniece.

"Mēs joprojām nezinām, kas tas bija. Bet kaut kas nesaprotams tur patiešām notika," piebildis Brēmenes policijas pārstāvis.

Par nelikumīgu ielaušanos gaisa telpā uzsākta izmeklēšana. Ja vainīgie tiks atrasti (un tie būs cilvēki, nevis citplanētieši), viņiem draud naudas sods un ieslodzījums līdz pieciem gadiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!