Foto: Reuters/Scanpix

Venecuēlas galvaspilsētā Karakasā notiekošajā tetovētāju konvencijā par sensāciju kļuvis 37 gadus vecais Henrijs Deimons (attēlā), kurš darījis visu, lai līdzinātos Marvel radītajam komiksu varonim Sarkanajam Galvaskausam (Red Skull).

Henrijs jau bērnībā tik ļoti iemīļojis Kapteiņa Amerikas pretinieku, ka nospraudis sev mērķi - kļūt par Sarkanā Galvaskausa dzīvo līdzinieku.

Lai šo sapni īstenotu, viņa galvā ievietoti vairāki implanti, āda izkrāsota melnā un sarkanā krāsā, kā arī notetovēti acāboli, bet par visšausminošāko transformāciju uzskatāma deguna nogriešana, lai iegūtu sava elka vaibstus.

Venecuēlietis ir precējies un viņam ir bērni, bet tas Sarkanā Galvaskausa līdzinieku neattur no ekstrēmām pārvērtībām - viņš ir apņēmības pilns turpināt transformācijas.

Kā pastāstījis viņa "ķirurgs" Emīlio Gonzaless, kurš savulaik studējis medicīnu, bet skolu nav spējis pabeigt, pirms izmaiņu uzsākšanas Henrijs ir veicis vairākus psiholoģiskus testus, kas pierādījuši, ka viņš ir mentāli vesels.

"Viņš ir lielisks dēls, vīrs un tēvs, kuram vienkārši ir ekstrēma gaume ķermeņa izrotāšanā," skaidrojis Gonzaless, kurš, ar silokona implantiem un tetovējumiem papildinot Henrija tēlu, ļaus viņam kļūt par savu bērnības varoni - Sarkano Galvaskausu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!