Foto: Privātais arhīvs

Nosvinējis gadu slavas zenītā, Latvijas biznesmenis, ballīšu zvērs un fitnesa skaistulis Raivis Raspopovs (attēlā) atkal iekūlies skandālā. Šoreiz viņam uzklūp kāds foto entuziasts, kurš apgalvo, ka biznesmenis viņam iesmērējis brāķētu fotokameru.

Jaunais fotogrāfs meties cīnīties par savu taisnību foto entuziastu portālā Fotoblog, kur skaidro, ka 5. decembrī iegādājies EOS 500D ar 50mm f1.8 objektīvu.

"Lieta tāda, ka pirku šo no mums visiem labi pazīstamā Raivja Raspopova kunga. Smerdelis par defektiem neko neteica, tikai pārdošanas brīdī minēja, ka lādētājs niķojas un vajag pakustināt. Vakar vakarā šim zvanīju, mēģināja ieskaidrot, ka Raivja šeit šobrīd nav... Nu skaidrs, ka uzmetiens.

Pirkšanas brīdī pieslēdzām pie kompja, pārbaudījām slēdža noskrējienu - bija mazliet pāri 15000. Bildēja perfekti, slēdzis strādā labi. Nu neko, naudu iedevām un kameru paņēmām. Pirmajā brīdī tas nešķita svarīgi, un video mode nemaz nepamēģinājām un nepārbaudījām," skaidro sašutušais pircējs.

Kad beidzot izmēģināts video režīms, aparāts uzrādījis kļūdu. "Error 30. Restarti un tā tālāk- nekas nepalīdz. Internetā nekādu baigo informāciju tieši par video mode un error 30 neatradu," skaidro jaunais fotogrāfs.

Citi foto draugi jau metušies spriest, ka pircējs apvests ap stūri un ieteikuši cīnīties par savu taisnību ar DELFI Izklaides palīdzību. DELFI Izklaides uzrunāts, Raspopovs gan uzsver, ka krāpšana nav viņa gaumē un cilvēkiem, kas preci pērk par lētu cenu "no rokas", jārēķinās, ka guvumam var būt defekti.

Tiesa, viņa plānos nav bijis kādu apkrāpt. "Pārdevu ejošu kameru, tas ka viņam viņa vēlāk saplīst nav mana vaina," uzsver biznesmenis. Puisis aizņemts savos daudzajos darbos, tāpēc krāmēšanās ar citu problēmām neesot viņa prioritāte, un arī laika, lai kaltu plānus tautas apmuļķošanai, Raspopovam neesot.

Notikušais visdrīzāk esot muļķīgs pārpratums. Biznesmenis spriež, ka mazais skandāliņš varētu būt arī kārtējā skauģu provokācija, lai celtu viņam neslavu, jo reāli šī fotogrāfa teiktais praksē nav pierādāms.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!