Foto: Kadrs no video
Bokseris Kristaps Zutis vēl nesen bija Latvijas labākā boksera Maira Brieža draugs. Bet nu viņš sociālajos tīklos dažādi apspēlē "Brieža faktoru", tostarp otrdien publiskojis ironisku video, kurā lauzītā latviešu valodā paziņo par iešanu politikā.

"Labs vakars jums no Maskavas, tfu, bļ**, Rīgas" – tā savu video iesāk treniņtērpā ietērpies bokseris Kristaps Zutis. Viņš no lapiņas lauzītā latviešu valodā nolasa savus plānus, proti, šobrīd tauta tiekot šķirota pēc etniskā principa un un nacionālās piederības, tāpēc viņam jādodas politikā ieviest kārtību.

"Tāpēc es startēšu Saeimas vēlēšanās šogad un apvienošu mūs visus, latviešus un cit-taut-tiešus," no lapiņas ķīķerē Zutis. "TikTok" platformā boksera video nepilnas diennakts laikā noskatīts jau vairāk nekā 62 tūkstošus reižu un saņēmis vairākus simtus komentāru.

@kristapszutis ♬ original sound - Kristaps Zutis


Ironiskais video, visticamāk, ir jautrs sveiciens Zuša kādreizējam draugam Mairim Briedim, kurš šopavasar paudis kārtīgam latvietim visai grūti pieņemamus uzskatus saistībā ar okupācijas pieminekli, nav nosodījis Krievijas iebrukumu Ukrainā, kā arī visbeidzot paziņoja, ka balotēsies vēlēšanās no partijas "Saskaņa" saraksta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!